Neler Yeni

Android 1 yıl kullanılmayan telefonlar kapanacak mı?

arifand34

80+
merhaba 4 aydır hatsız kullanmadığım telefonum var kapanır mı kapanırsa da önemli değil sadece şunu anlamadım bir daha hat taktığımda sinyal olmıcak gibi mi yoksa telefon mu açılmıcak hiç için de bilgiler var önemli açılmazsa almam gerekicek bilgisi olan varmı

JANEH

80+ Bronze
Selamun aleyküm açıklıyorum çok basit bir şekilde: Cep telefonunuz yasa yürürlülüğe girdiğinden itibaren kabaca ekim ayı diyebiliriz ekim ayından 2024 ekim ayına kadar sim kart takılmayıp bekletilirse sim kartınızı tanımaz. sadece tablet işlevi görecektir yani sim kart işlevini yapamaz onun haricinde istediğniz her işlemi ( şebeke kullanımı hariç ) aynı şekilde devam ettirebilirsiniz. Kullanıma açması çok basit e-devletten bu benim telefonum vs vs yazıyorsunuz kullanıma 1 hafta içinde açılıyor içine sim kart takıp kullanımına ( şebeke kullanımına ) kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.
sorunuzun cevabı: Hayır sadece telefon görüşmeleri vs olmayacak onun haricinde telefonunuzun kapanma gibi bir durumu asla olmayacak. sadece şebeke kullanımı kapalı olacak.

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Aklına gelince sim kartını tak, öyle öyle gider :D

arifand34

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamun aleyküm açıklıyorum çok basit bir şekilde: Cep telefonunuz yasa yürürlülüğe girdiğinden itibaren kabaca ekim ayı diyebiliriz ekim ayından 2024 ekim ayına kadar sim kart takılmayıp bekletilirse sim kartınızı tanımaz. sadece tablet işlevi görecektir yani sim kart işlevini yapamaz onun haricinde istediğniz her işlemi ( şebeke kullanımı hariç ) aynı şekilde devam ettirebilirsiniz. Kullanıma açması çok basit e-devletten bu benim telefonum vs vs yazıyorsunuz kullanıma 1 hafta içinde açılıyor içine sim kart takıp kullanımına ( şebeke kullanımına ) kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.
sorunuzun cevabı: Hayır sadece telefon görüşmeleri vs olmayacak onun haricinde telefonunuzun kapanma gibi bir durumu asla olmayacak. sadece şebeke kullanımı kapalı olacak.
kapanırsa da wi-fi bağlanıp o şekilde kullanırım en kotu ben ara ara hat takıp çıkarmayı düşünüyorum yine de kapanmasın diye

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1 Ocak 2024 yürürlüğe girecek, 2024 yılı içinde hiç hat takılmazsa öyle kapanacak Eskiden bu süre 7 yıldı

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,959
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
İçerisine kendi adina ait hat takip bir süre kullandiysan, IMEI kapansa bile e devlet üzerinden başvuru yaparak IMEI sini actirabilirsin.

Top Bottom