Arkadaşlar 1 yıl önce sol alt dişimi çektirdim dişimde sorun yoktu cok kücük bir parca kırıktı dilime degiyordu doktor dişi çekti çekilen dişin olduğu bölge ağrıyor ne yapmam lazım dilimle değdiğim zaman orta derecede ağrı oluyor bilgisi olan var mı
Dişçiye GitArkadaşlar 1 yıl önce sol alt dişimi çektirdim dişimde sorun yoktu cok kücük bir parca kırıktı dilime degiyordu doktor dişi çekti çekilen dişin olduğu bölge ağrıyor ne yapmam lazım dilimle değdiğim zaman orta derecede ağrı oluyor bilgisi olan var mı
Arkadaşlar 1 yıl önce sol alt dişimi çektirdim dişimde sorun yoktu cok kücük bir parca kırıktı dilime degiyordu doktor dişi çekti çekilen dişin olduğu bölge ağrıyor ne yapmam lazım dilimle değdiğim zaman orta derecede ağrı oluyor bilgisi olan var mı
Yeni çektiysen normal dir. Çektikten sonra içinde parça kalmaz . Buradan kesin bir cevap vermeyiz en iyisi Doktorunuza Gidin.Arkadaşlar 1 yıl önce sol alt dişimi çektirdim dişimde sorun yoktu cok kücük bir parca kırıktı dilime degiyordu doktor dişi çekti çekilen dişin olduğu bölge ağrıyor ne yapmam lazım dilimle değdiğim zaman orta derecede ağrı oluyor bilgisi olan var mı