Neler Yeni

1 Yıl Sonra PC Fiyatları

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Arkadaşlar 1 yıl para biriktirip pc alıcam. Sizce 1 yıl sonra pc fiyatları artar mı ? Artarsa ne kadar artar ?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Bunu kimse bilemez ama bir olay yaşanmaz ve korona biterse şimdi ki durumdan daha ucuz olur.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Bilemeyiz ama tahminimce artar

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Salgın hafiflerse düşebilir.

cihaTT

80+ Bronze
Arkadaşlar 1 yıl para biriktirip PC alıcam. Sizce 1 yıl sonra PC fiyatları artar mı ? Artarsa ne kadar artar ?
dolar kuruş kuruş düşüyor salgın bitse belki azalabilir yakın zamanda fakat 1yılda bilemeyiz

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar 1 yıl para biriktirip PC alıcam. Sizce 1 yıl sonra PC fiyatları artar mı ? Artarsa ne kadar artar ?
Yani bunu bilmek mümkün değil çünkü çok hızlı fiyatlar değişiyor ama durum normale dönerse şimdiki durumdan kesinlikle daha uygun olur.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Artacağınin kesin oldugunu nereden biliyorsunuz, Kaynak? Ben biliyorum kaynağı ama neyse. Vücudumuzun bölümlerini kaynak olarak kullanmayalım .
geçmişten bugüne enflasyon ve artan vergi oranlarına bakman yeterli, vücüdundan gözünü kullanarak bunu yapabilirsin.

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
geçmişten bugüne enflasyon ve artan vergi oranlarına bakman yeterli, vücüdundan gözünü kullanarak bunu yapabilirsin.
Vergi oranı artıyor, maaşlar da artıyor enflasyondan dolayı. Ve taktiginiz gözlüğü çıkarmanızı öneriyorum . Enflasyon koronadan önce düzenli bir şekilde düşüyordu faiz de öyle (faiz %7, enflasyon %10 )

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Siyaset yapmıyoru
Vergi oranı artıyor, maaşlar da artıyor enflasyondan dolayı. Ve taktiginiz gözlüğü çıkarmanızı öneriyorum . Enflasyon koronadan önce düzenli bir şekilde düşüyordu faiz de öyle (faiz %7, enflasyon %10 )
Siyaset yapmıyorum söylediğin rakamlar ne yazıkki satılan ürünlerin fiyatlarıyla örtüşmüyor acıklanan 7 yansıyan %20 mesele virüsten önce sonra değil sürekli artan düşmeyen oranlar pempe tablo yaratmayı seviyorlar

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Kesin konuşan sallıyordur . Daha 1 ay sonra ne olacağını bilmiyoruz 1 ayı bırak yarın ne olup ne biteceğini bilmiyoruz. 1 sene sonra her şey olabilir veya hiçbir şey olmayabilir. Paranı biriktir o zamanın fırsatlarına göre alırsın almak istediğini.

Top Bottom