İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,748
Merak ettim şimdiTaksit taksit anlatırım, midem bulanıyor.
Merak ettim şimdiTaksit taksit anlatırım, midem bulanıyor.
Ben de senin benim katılmasına katılmama katılmana katılıyorum.Ben aynı cümleden 2 tane yanlış bilgilerndirme yedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin katılamana katılmana katılıyorum
Burası hapishane değil amaYani bi hapishane yapıldığı zaman 10, 20, 30. Yılına özel falan bütün suçluları salıyor mu ?
Uyarıların silinmesi mantıklı değil.
Neden iyi ?
Bazı suçlulara AF geliyor ama![]()
Burası hapishane değil ama
Attığım video linkinin baslıgı küfürlü diye uyarı puanı yedim. Herkes göremesin diye linki yazının altına gizlemiştim isteyen baksın diye.Ayrıca bu kadar tölerans gösterilen bir forumda bile 10-20 tane uyarı alıyorsanız davranışlarınızı CİDDİ anlamda düzeltmeniz gerekiyor demektir.
Amacımız burada yardım etmek (en azından benim) 2000 mesajdan 2 tane yanlış bilgilendirme olabilir ama bir sürü mesajdan yanlış bilgilendirmeden ban yediğimiz için saçma oluyor anlatamadım ama belki anlarsınızMahkemeyle vs. Türkiyenin sistemini sayma zaten kadın öldüren 2 güne çıkıyor falan.
Fark etmez belli bir düzen var.
Amacımız burada yardım etmek (en azından benim) 2000 mesajdan 2 tane yanlış bilgilendirme olabilir ama bir sürü mesajdan yanlış bilgilendirmeden ban yediğimiz için saçma oluyor anlatamadım ama belki anlarsınız
Kim OK olmasın ki ne güzel her yeni işlemci ve ekran kartı çıktımı sahip oluyorsun.Ben OK bu arada buna
Evet mantıksız gelebilir ama 1 yıl oldu ve çok fazla uyarısı oldu bazılarının. Bence hepsi silinmeden 2 ve ya 3 uyarıya af getirilmeli ve uyarı puanları düşürülmeli. Uyarı alanların bence ders çıkardığını düşünüyorum. Aynı davranışları sergilerlerse silinen puanların 2 katı uyarı puanı verilir.
Puan meselesi ne hocam ?Ben tek seferde 5 puan yedim , abdullah abi sağolsun.