Bora_Life
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Eğer kalite istiyorsanız buyrun https://www.fruugo.com.tr/g633-71-k...UwzwWUJpCetAjuvAtp62aRtjXwemSVxxoCiukQAvD_BwE sorun yaşatmadı bana.
12k veripde sorun yarayacaksa zaten kulağım sorun yaratır hocam
12k veripde kablolu da alınmaz bu arada neyse12k veripde sorun yarayacaksa zaten kulağım sorun yaratır hocam![]()
6300tl fiyatına aldım, dediğim gibi isteyen alır isteyen almaz kulaklığın kabloları ince ve esnek. Bu kadar sert çıkış yapmanıza hiç gerek yoktu diye düşünüyorum.12k veripde sorun yarayacaksa zaten kulağım sorun yaratır hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12k veripde kablolu da alınmaz bu arada neyse
Ayırca söylemeyi unuttum, ürünün kablosu çıkartılabiliyor. Üründe Bluetooth özelliği mevcut12k veripde sorun yarayacaksa zaten kulağım sorun yaratır hocam
12k veripde kablolu da alınmaz bu arada neyse
Hocam sert çıkmadım yanlış anlamışsınız ama yine de 6k ya daha iyi piyasada kulaklık dolu bluetooth kötü film dizi izlersin oyun oynayamazsın. Güle güle kullanınKulaklığı
6300tl fiyatına aldım, dediğim gibi isteyen alır isteyen almaz kulaklığın kabloları ince ve esnek. Bu kadar sert çıkış yapmanıza hiç gerek yoktu diye düşünüyorum.
Ayırca söylemeyi unuttum, ürünün kablosu çıkartılabiliyor. Üründe Bluetooth özelliği mevcut