DefKot 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 1,773 Dahası Reaksiyon skoru 1,805 İsim DefKot 28 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 meppy yazmış: Bende itopya'dan alienware serisi monitör aldım ölü piksel olursa getir değişime kadar yolu var dediler. Devamı için tıklayın... Beni de monitörüm ile beraber çağırıyolar bakıp bilgi verceklermiş
meppy yazmış: Bende itopya'dan alienware serisi monitör aldım ölü piksel olursa getir değişime kadar yolu var dediler. Devamı için tıklayın... Beni de monitörüm ile beraber çağırıyolar bakıp bilgi verceklermiş
meppy 80+ Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 53 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Tunahan 28 Eylül 2022 #15 DefKot yazmış: Beni de monitörüm ile beraber çağırıyolar bakıp bilgi verceklermiş Devamı için tıklayın... Bende işlemci sıcaklığından müzdaribim. En kısa sürede İtopya Ankara şubesine uğrayacağım.
DefKot yazmış: Beni de monitörüm ile beraber çağırıyolar bakıp bilgi verceklermiş Devamı için tıklayın... Bende işlemci sıcaklığından müzdaribim. En kısa sürede İtopya Ankara şubesine uğrayacağım.