10.000-15.000 ₺ Arası Telefon Önerisi

Fixtera

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15.000
Mobil oyun oynamıyorum, sosyal medyayı fazla kullanmıyorum, fazla video izliyorum. Youtube'a içerik üretebileceğim kalitede kamerası, ekran renk kalitesi ve çözünürlüğü iyi, 3 yıl rahat bir şekilde kullanabileceğim, aynı anda 3 4 uygulamayı kullanırken beni yavaşlatmayacak bir telefon arayışındayım. Aşağıdaki fotoğrafta bulunan telefonları kullanan veya nasıl olduklarını bilen var ise yardımcı olabilir mi? Birikimimi kullanarak alacağım için pişman olmak istemiyorum. İnternette çok video izledim fakat çoğu sponsorlu olduğu için kötü yanlarını anlatmamış. Fiyatını eğer fazlasıyla hak ediyor ise 20.000 ₺ telefon da alabilirim. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler ♥

Ekler

• 1699516102008.png
    1699516102008.png
    181.7 KB · Hit: 56
uzun bir süre s20 fe kullandım ve çok iyiydi tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzun bir süre s20 fe kullandım ve çok iyiydi tavsiye ederim.
snapdragonlu olan versiyonu ama

Cihaz 2020 çıkışlı olduğu için beni biraz düşündürüyor :rolleyes:
2020 çıkışlı olmasına rağmen çok sağlam işlemcisi ekran ve kamera konusunda iphone 11 e bin basar hız olarak 120 hz ekran var donma kasma hissetmiyorsun

Poco F5 veya GT 2

Keşke nedenlerini de yazsanız. donanım bilgim fazla yok
F5 en iyi ekranlardan birine ve en iyi işlemciye sahip olan cihaz o bütçede. Kamera tarafında çok iyi değil. Ekran ve kamera arıyorsan S21 Fe, S22 al.

Batarya performansı iyi değil ancak s21fe ve 22 sizin kullanımınıza en uygun seçenekler olur diye düşünüyorum. Ekran ve kameraları fazlasıyla iyi ve güncelleme destekleri de uzun sayılır.

Geri