izlediğim videolarda hiç ısınmıyor ama sizin deneyiminizi dinleyerek şöyle yapsam nasıl olur monster alıp memnun kalmazsam iade ederim memmun kalırsam hiç etmem ve monster mi beni daha uzun götürür msi mı
Ben tecrübelerimi aktarayım dedim sana. Yaklaşık 5 yıl msi laptop kullandım. İlk 1 yıl çok rahat oyun oynadım fakat yıllar geçtikçe bitmek bilmeyen sorunlarla karşılaştım.
İlk yılın sonunda fanlardan ses gelmeye başladı. Bir süre sonra sağ turbo fan bozuldu. Yetkili servisi aradığımda hasar tespit için 220 lira, daha sonra fan tamiri için fiyatı daha sonra arayarak söyleyeceklerini bildirdiler.
Ben gittim internetten kendim fan aldım, kendim taktım. 100 lira falan tuttu masrafım.
Aradan bir süre daha geçse de bu sefer fps düşüşleri yaşamaya başladım. Bilgisayarı neredeyse her 3 ayda bir açıp temizliyordum.
Anlamsız fps düşüşleri başlayınca tekrardan bilgisayarı temizleyeyim dedim. Bu sefer fanların yağından tut işlemci, ekran kartı dahil hepsinin temizliğini yaptım. En kaliteli termal macunu aldım. Isıda düşüş elde etsem bile oyunlardaki anlamsız fps düşüşüne çare bulamadım.
Msi normalde güzel bir marka fakat ısı sorunu genel olarak var bu markada. Türkiye'deki tek yetkili servisi olması ve o servisin de aşırı kalitesiz olmasından ötürü Türkiye'de msi marka önermiyorum.
Şuan yeni pc topladım ve bileşenlerimin hiçbirinde msi kullanmıyorum artık.
Monster al geç, sıkıntı yaşamazsın.