Neler Yeni

Farklı Markalardan Laptoplar, Karar Veremiyorum

RuzgarNec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rüzgar Cengiz
Merhaba, önümüzdeki ay laptop almayı düşünüyorum. Oyunları rahat bir şekilde kaldırmasını ve oynatmasını istiyorum. Bütçem yaklaşık 30K ile 60K arası diyebilirim. Bunun arasındaki fiyatta olan bütün laptoplara açığım. Birkaç forum gezdim, laptop buldum fakat herkes bir laptop hakkında farklı bir şey diyor. Aşağıda linkini attığım laptopları değerlendirebilir misiniz? Ek olarak attıklarımdan hiçbiri mantıklı değilse sizin için mantıklı olan ve oyunlarda etkili olabilecek laptoplar nelerdir? Siz de önerirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

-İlk olarak böyle bir laptop bulmuştum ve fiyatına göre özellikleri gerçekten de güzel duruyordu. Fakat iyi midir bilmiyorum. Ek olarak ekran kartı Watt değerini de tam bilmiyorum ama sanırım bir yerde 120 görmüştüm. Onu da sormak isterim, 120 Watt yeterli midir? Bu konularda pek bilgim yok.

-Omen modelinden de model var. Bu da düşünülebilir diye düşünmüştüm.

-Fakat dediğim gibi birkaç forum gezdikten sonra insanlar Hp markasından laptop almayı düşük fiyatlar hariç pek tercih etmemiş. Onun yerine Acer var. Önerir misiniz?

-Bu da başka bir model. Bunun da iyi olabileceğini düşünüyorum.

-Son olarak MSI var. MSI laptopları hakkında pek bir şey bilmiyorum fakat bunu da sormak istedim.

Kısacası bu laptoplardan en mantıklısı hangisidir ve sizin önerileriniz nelerdir?

Top Bottom