Yazdım bunu, var mı başka?işlemci 3600 yapılıp alınabilir bence.Aquarius 5A-RTX2060 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTX2060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Var ancak diğer gamegaraj'daki sisteme göre biraz pahalı.Yazdım bunu, var mı başka?
Bütçeyi çok geçiyor.Var ancak diğer gamegaraj'daki sisteme göre biraz pahalı.
ULTIMA-3600 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS Dual GeForce RTX 2060 EVO 12GB OC / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 3600 6 çekirdekli işlemci, ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, Asus B450 Anakart, 16GB DR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı...www.gaming.gen.tr
Ben bulamadım, daha iyisi yoktur muhtemelen.Yazdım bunu, var mı başka?
Hocam en iyisi bu daha iyisi yok.Yazdım bunu, var mı başka?
Yok maalesef.Yazdım bunu, var mı başka?
Fıstık gibi alsın geçsinişlemci 3600 yapılıp alınabilir bence.Aquarius 5A-RTX2060 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTX2060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
O yüzden belirttim zaten pahalı diye, en iyisi gamegaraj'daki sistemi alın.Bütçeyi çok geçiyor.
Bütçeyi 700TL aşan sistem öneriyorsun. Ve benim attığım üzgün gereksiz oluyor?O yüzden belirttim zaten, gamegaraj'daki sistemi alın.
@BaşaramadıkAbi Gereksiz yere neden üzgün reaksiyonu veriyorsun ki? Bende biliyorum diğer sistemin daha avantajlı olduğunu.Konu sahibi istediği için attım.