tkl klavye almayı düşünüyorumşahsen bu kadar para vermeye gerek yok renk uyumu istiyorsan buna bakabilirsin
![]()
AKKO Sakura Miku 5108B Plus RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…www.gaming.gen.tr
tkl klavye almayı düşünüyorum
![]()
ATK RS7 eSports Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
wraith deki markaları çok bilmediğimden dolayı korkutuyor ya![]()
ATK RS7 eSports Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
üzmezwraith deki markaları çok bilmediğimden dolayı korkutuyor ya
Bende karşıydım custom klavye fare markalarına ama alınca önyargım kırıldı öneririmwraith deki markaları çok bilmediğimden dolayı korkutuyor ya
Ne zaman almayı düşünüyorsunuz? 500 lira indirim kampanyasının son günü katılma şansınız varken katılın bence10.000 TL bütçem var . Şuan kullandığım mouse logitech superlıght 2 magenta renkler uysun diye Logıtech g pro x tkl lıghtspeed magenta almayı düşünüyorum. Bu fiyata başka önerileriniz varsa bekliyorum
https://wraithesports.com/products/nuphy-air75-he-klavye-manyetik-switch-he?variant=49231882485953 Low profile severseniz buna göz atabilirsiniz.haftaya almayı düşünüyorum
her ay sıfırlanıyor tekrar güncellenir kampanyahaftaya almayı düşünüyorum