Maalesef şehir dışına gitmem mümkün değil, İstanbul içinde olmak zorunda.. İstanbul'da 10.000 TL'ye racing bulabileceğimi düşünmüyorum.Racing olarak CBR 125R'a yönelebilirsiniz;
İlan çok yeni. Eğer il dışı git gel sorunu olmazsa bunu alabilirsiniz. A1 ehliyete uygun 125CC.Honda CBR 125 R Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
Sahibinden satılık ikinci el ve sıfır Honda CBR 125 R motor fiyatları, yeni scooter, enduro, chopper, moped, cross, racing, naked modelleri Türkiye' nin motosiklet ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Maalesef şehir dışına gitmem mümkün değil, İstanbul içinde olmak zorunda.. İstanbul'da 10.000 TL'ye racing bulabileceğimi düşünmüyorum.
Motor 2005 model benim yaşımda..Eğer model takıntınız yoksa bunu seçebilirsiniz, ben biraz racing hastası olduğum için bu tarz model önerdim.Honda CBR 125 R Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
Sahibinden satılık ikinci el ve sıfır Honda CBR 125 R motor fiyatları, yeni scooter, enduro, chopper, moped, cross, racing, naked modelleri Türkiye' nin motosiklet ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
o paraya pc toplarsınA1 ehliyete uygun 10.000 TL'ye motosiklet önerir misiniz?
o paraya pc toplarsın
bu kadar ucuz olamaz bence bu motor kesin bir şey vardırRacing olarak CBR 125R'a yönelebilirsiniz;
İlan çok yeni. Eğer il dışı git gel sorunu olmazsa bunu alabilirsiniz. A1 ehliyete uygun 125CC.Honda CBR 125 R Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
Bu işlerden anlayan birisini çağırır yanına arkadaş, öyle baktırırlar hocam.bu kadar ucuz olamaz bence bu motor kesin bir şey vardır
kilometresi çekilmiş büyük ihtimalle 30.000km bu kadar eski model bir motosiklet için çok az ve adam daha sattığı motoru bilmiyor çift silindir yazmışbu kadar ucuz olamaz bence bu motor kesin bir şey vardır