Neler Yeni

10.000TL ye kadar oyuncu koltuğu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emir can
Bütçe
10000
Arkadaşlar 1.80 boyum ve 80 kiloyum 10k bütçem var oyuncu koltuğu arıyorum ayak destekli olursa çok sevinirim birde kumaş olması lazım Antalya'da yaşıyorum deri kullanamam rampage aldım bi tane hiç memnun kalmadım.

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
VISCO kesinlikle ekle. hem ömür hem rahatlık sağlıyor. Ayaklığa bende üzüldüm ekletmediğime sonradan ama, zaten oyun oynarken ayak uzatma kullanmıyorsun, O yüzden çok da önemli değil. sırf arada bir kullanacağın özellik için, Sürekli oturacağın süngerin kalitesinde düşüş yaptırma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emir can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VISCO kesinlikle ekle. hem ömür hem rahatlık sağlıyor. Ayaklığa bende üzüldüm ekletmediğime sonradan ama, zaten oyun oynarken ayak uzatma kullanmıyorsun, O yüzden çok da önemli değil. sırf arada bir kullanacağın özellik için, Sürekli oturacağın süngerin kalitesinde düşüş yaptırma.
Tamamdır o zaman visco ekliyorum ben evden çalışıyorum yazılım mühendisim ayağımı uzatmak istiyorum acaba biraz daha sıkıştırıp ekletsem mi ayak yeri
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://exvega.com/exvega-andromeda-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-masaj-ozellikli-siyah/

Şaşma derim. 4 den fazla marka değiştirdim.

Eğer ek özelliklerden VISCO da ekletebilirsen, mükemmel olur.
2024 modeli ile 2025 modeli arasında çok fark var mı ?

Son düzenleme:

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Tamamdır o zaman visco ekliyorum ben evden çalışıyorum yazılım mühendisim ayağımı uzatmak istiyorum acaba biraz daha sıkıştırıp ekletsem mi ayak yeri
Mesaj otomatik birleştirildi:

2024 modeli ile 2025 modeli arasında çok fark var mı ?
Bende 2024 var. 2025'in sırt yastığı daha küçük. ben o yüzden 2024 aldım.

Ayak uzatmasını kullanmadığım için ne derece iyi bilmiyorum. ama deneyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emir can
kalite olarak zio mu daha iyidir exvega mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Melih
Hocam ben de zio ve exvega arasında gidip geliyorum kumaş kalitesi exveganın çok iyi olmadığı söylüyorlar ayrıca destek olarak inanılmaz kötü yorum var exvegada zio xdrive exvega hepsinde şikayetvar sitesinde şikayetler oluşturulmuş bence hangisinin çözüm oranı daha yüksek ve hangisinde daha az şikayet var ona bakabilirsiniz. Ben de bu ikili arasında kaldım ve zio tercih edeceğim sanırım ancak valor mu venom mu ona karar vermem gerekiyor şimdi de :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emir can
peki neden zio sizce
Hocam ben de zio ve exvega arasında gidip geliyorum kumaş kalitesi exveganın çok iyi olmadığı söylüyorlar ayrıca destek olarak inanılmaz kötü yorum var exvegada zio xdrive exvega hepsinde şikayetvar sitesinde şikayetler oluşturulmuş bence hangisinin çözüm oranı daha yüksek ve hangisinde daha az şikayet var ona bakabilirsiniz. Ben de bu ikili arasında kaldım ve zio tercih edeceğim sanırım ancak valor mu venom mu ona karar vermem gerekiyor şimdi de :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,290
Üyeler
168,606
Son üye
Abdülhey222
Top Bottom