(10/10) DA Forum CS:GO Müsabakası #3 Kayıtları Alınıyor

En iyisi cumartesi sabah valo olduğunda katılırım o da ne zaman olur bilmiyorum.
Dostum sabah olması inan benim için problem değil ama genele baktığında imkansız gibi bir şey.

Runeterra ve TFT indirdin mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ailem zaten çalışmıyor o bilgisayarlarda yine bekletmek istemem.
Bu sefer o kadar bekletmezsin. Baktık olmuyor direkt CS içinden açarız.
Sıkıntı ailen ise bir şey diyemem ama bizi bekletmek istememenden kaynaklı ise eski sefer ilk defa yaptığımız için sorun oldu. Bu sefer yine 1.5 saat beklemeyiz.

Dostum sabah olması inan benim için problem değil ama genele baktığında imkansız gibi bir şey.

Evet işte bende onun için dedim ya ne zaman olur bilmem belki yazın olur herkes müsait olabilir bilmiyorum yani birde windows update galiba açılmıyor o bilgisayarlarda yani o uygulama için gerekiyorsa yine çalışmaz.
Evet indirdim tft indirmedim ama.

Bu sefer o kadar bekletmezsin. Baktık olmuyor direkt CS içinden açarız.
Sıkıntı ailen ise bir şey diyemem ama bizi bekletmek istememenden kaynaklı ise eski sefer ilk defa yaptığımız için sorun oldu. Bu sefer yine 1.5 saat beklemeyiz.
Bakarım ya yine sorun olmazsa gelirim zaten kimse hile kullanmadı kullananda belli olur zaten.

Evet işte bende onun için dedim ya ne zaman olur bilmem belki yazın olur herkes müsait olabilir bilmiyorum yani birde windows update galiba açılmıyor o bilgisayarlarda yani o uygulama için gerekiyorsa yine çalışmaz.
CS:GO zaten pazar günü. Cumartesi veya ne zaman gidebiliyorsan internet kafeye git. Deneyelim beraber senle. Olursa katılırsın. Ne diyon?

Alıntıyı görüntüle
📍Gaming Zone DC Sunucusu
📅29.05.2022 - 19.00
🛣️Fastcup: Müsabakaya katılabilmeniz için fastcup ve gameguard yazılımlarını indirmeniz gerekmektedir.
Müsabakaya katılabilmek için aşağıda linki verilen sunucuya katılmanız gerekmektedir. Seninle daha da samimi bir ortam olacaktır.

Kayıt formu:

Bu müsabakaya neden katılmalıyım?
-Daha samimi bir ortamda bulunmak, sanaldan oyun arkadaşı edinmek, sohbet etmek ve en önemlisi eğlenmek için katılmalısın.
hocam geçen sefer gameguarddan sonra oyun girememiştim indirmeden giremezmiyim

AAA, katıldım ancak pazar günü olduğunu şimdi gördüm, pazar günü ablamın nişanı var :( Benim kayıt iptal, özür dilerim.

Katılıyorum bende

Geri