Turabi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,176
Ailem zaten çalışmıyor o bilgisayarlarda yine bekletmek istemem.Kim izin vermez? Fastcup çalışır bu arada. Yani çalışmaması için sebep yok. Niye çalışmasın ki?
Ailem zaten çalışmıyor o bilgisayarlarda yine bekletmek istemem.Kim izin vermez? Fastcup çalışır bu arada. Yani çalışmaması için sebep yok. Niye çalışmasın ki?
Dostum sabah olması inan benim için problem değil ama genele baktığında imkansız gibi bir şey.En iyisi cumartesi sabah valo olduğunda katılırım o da ne zaman olur bilmiyorum.
Bu sefer o kadar bekletmezsin. Baktık olmuyor direkt CS içinden açarız.Ailem zaten çalışmıyor o bilgisayarlarda yine bekletmek istemem.
Evet işte bende onun için dedim ya ne zaman olur bilmem belki yazın olur herkes müsait olabilir bilmiyorum yani birde windows update galiba açılmıyor o bilgisayarlarda yani o uygulama için gerekiyorsa yine çalışmaz.Dostum sabah olması inan benim için problem değil ama genele baktığında imkansız gibi bir şey.
Runeterra ve TFT indirdin mi?
Bakarım ya yine sorun olmazsa gelirim zaten kimse hile kullanmadı kullananda belli olur zaten.Dostum sabah olması inan benim için problem değil ama genele baktığında imkansız gibi bir şey.
Runeterra ve TFT indirdin mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sefer o kadar bekletmezsin. Baktık olmuyor direkt CS içinden açarız.
Sıkıntı ailen ise bir şey diyemem ama bizi bekletmek istememenden kaynaklı ise eski sefer ilk defa yaptığımız için sorun oldu. Bu sefer yine 1.5 saat beklemeyiz.
CS:GO zaten pazar günü. Cumartesi veya ne zaman gidebiliyorsan internet kafeye git. Deneyelim beraber senle. Olursa katılırsın. Ne diyon?Evet işte bende onun için dedim ya ne zaman olur bilmem belki yazın olur herkes müsait olabilir bilmiyorum yani birde windows update galiba açılmıyor o bilgisayarlarda yani o uygulama için gerekiyorsa yine çalışmaz.
O zaman cumartesi sabah gideyim deneyelim.CS:GO zaten pazar günü. Cumartesi veya ne zaman gidebiliyorsan internet kafeye git. Deneyelim beraber senle. Olursa katılırsın. Ne diyon?
Ben al satciyim knka ev müsait olmadığı için PC alamıyorum kendime al sat yapıyorum ancaHocam sen foruma özel sistem almamış mıydın?
Ha anladim hocam.Ben al satciyim knka ev müsait olmadığı için PC alamıyorum kendime al sat yapıyorum anca
hocam geçen sefer gameguarddan sonra oyun girememiştim indirmeden giremezmiyimAlıntıyı görüntüle
Gaming Zone DC Sunucusu
29.05.2022 - 19.00
Fastcup: Müsabakaya katılabilmeniz için fastcup ve gameguard yazılımlarını indirmeniz gerekmektedir.
Müsabakaya katılabilmek için aşağıda linki verilen sunucuya katılmanız gerekmektedir. Seninle daha da samimi bir ortam olacaktır.
![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Kayıt formu:
![]()
DA Forum CS:GO #3 Kayıt Formu
📍DA Forum DC Sunucusu 📅29.05.2022 - 19.00 🛣️Fastcup: Müsabakaya katılabilmeniz için fastcup yazılımını indirmeniz gerekmektedir. Müsabakaya katılabilmek için aşağıda linki verilen sunucuya katılmanız gerekmektedir. Hoş, samimi bir ortam vardır. Seninle daha da samimi olacaktır...docs.google.com
Bu müsabakaya neden katılmalıyım?
-Daha samimi bir ortamda bulunmak, sanaldan oyun arkadaşı edinmek, sohbet etmek ve en önemlisi eğlenmek için katılmalısın.