G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,741 En İyi Cevap 7 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #53 DerratiX yazmış: ben bir sey yapmadim. yalan Devamı için tıklayın... Bak küfür gelio ha küfür gelio kafana terlik gelio bak
DerratiX yazmış: ben bir sey yapmadim. yalan Devamı için tıklayın... Bak küfür gelio ha küfür gelio kafana terlik gelio bak
DerratiX 80+ Platinum Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19,573 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 13,540 Konum Ankara İsim Eren İlgilendiği Kategoriler karışık Instagram @sshintori Steam shiori Discord poxy_ 14 Mayıs 2022 #54 Alexa yazmış: Bak küfür gelio ha küfür gelio kafana terlik gelio bak Devamı için tıklayın... karsi takim kotuydu
Alexa yazmış: Bak küfür gelio ha küfür gelio kafana terlik gelio bak Devamı için tıklayın... karsi takim kotuydu
G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,741 En İyi Cevap 7 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #55 NotGonna yazmış: eğlencesine yapıyoduk bi çocuk arkadaşlarını getirdi 2 kişi boş diye script açtılar oyun sonu ekledim allahıma sövdü script ile kaybetti bide herifler Devamı için tıklayın... Sen ilk aramdaki ezreal mısın? Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Mayıs 2022 DerratiX yazmış: karsi takim kotuydu Devamı için tıklayın... Bir şey diyemem. Master adamsın.
NotGonna yazmış: eğlencesine yapıyoduk bi çocuk arkadaşlarını getirdi 2 kişi boş diye script açtılar oyun sonu ekledim allahıma sövdü script ile kaybetti bide herifler Devamı için tıklayın... Sen ilk aramdaki ezreal mısın? Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Mayıs 2022 DerratiX yazmış: karsi takim kotuydu Devamı için tıklayın... Bir şey diyemem. Master adamsın.
N NotGonna 80+ Bronze Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 1,562 14 Mayıs 2022 #56 Alexa yazmış: Sen ilk aramdaki ezreal mısın? Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Mayıs 2022 Bir şey diyemem. Master adamsın. Devamı için tıklayın... evet r red olan benim
Alexa yazmış: Sen ilk aramdaki ezreal mısın? Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Mayıs 2022 Bir şey diyemem. Master adamsın. Devamı için tıklayın... evet r red olan benim