arkadaşıma sistem toplicaz arkadaşlar sadece kasa olacak şekilde 10-11k civarı ne önerebilirsiniz?
2. el uygun parçalar toplayabilirseniz 5600 1060 6gb güzel olur.arkadaşıma sistem toplicaz arkadaşlar sadece kasa olacak şekilde 10-11k civarı ne önerebilirsiniz?
Bu sistemleri aklından çıkar. İçinde düşük parçalar barındıran bilgisayar bunlar.teknom I5 Işlemci 8 Gb Ram 4 Gb Ekran Kartı 256 Gb Ssd + 320 Gb Hard Disk Oyuncu Gaming Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
teknom I5 Işlemci 8 Gb Ram 4 Gb Ekran Kartı 256 Gb Ssd + 320 Gb Hard Disk Oyuncu Gaming Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://www.trendyol.com/zeiron/gfx...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
Yükleniyor...
www.ciceksepeti.com
Doğrudur senin yazdığın daha mantıklı ve detaylı, ben hazır sistem olarak atmıştım direk2. el uygun parçalar toplayabilirseniz 5600 1060 6gb güzel olur.
Sıfır istiyorsan 5600 b550 8x2 500gb m2 kasa psu 11-12k ya ekran kartsız toplarsın. Sadece ekran kartını 2. Elde 1.5-2k ya 1060 6gb ve ya 580 8gb alırsın. Toplam 13-14k civarına gelir.
İyi bir sistem çıkmasını istiyorsan böyle yapmalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistemleri aklından çıkar. İçinde düşük parçalar barındıran bilgisayar bunlar.
İnsanları kazıklayıp hiç üzülmeyen değişik satıcılar bunlar.
Bunları sakın önerme. Hazır sistem gözüyle bakma. İçindeki donanımları incele neden böyle dediğimi anlarsın.Doğrudur senin yazdığın daha mantıklı ve detaylı, ben hazır sistem olarak atmıştım direk
attığın sistemleri bilinçli bi şekildemi attın ???teknom I5 Işlemci 8 Gb Ram 4 Gb Ekran Kartı 256 Gb Ssd + 320 Gb Hard Disk Oyuncu Gaming Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
teknom I5 Işlemci 8 Gb Ram 4 Gb Ekran Kartı 256 Gb Ssd + 320 Gb Hard Disk Oyuncu Gaming Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://www.trendyol.com/zeiron/gfx...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
Yükleniyor...
www.ciceksepeti.com
sakın böyle sistemlere yönelme ''Oyuncu sistemi'' diye 5 para etmez kasaları satıyorlar internettearkadaşıma sistem toplicaz arkadaşlar sadece kasa olacak şekilde 10-11k civarı ne önerebilirsiniz?