Neler Yeni

Yardım 10-12 bin TL arası laptop önerisi

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Ev kullanımı için 10-12 bin TL arası laptop önerisi verirseniz çok sevinirim. 🙏😊

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@HacıSOFU yardımcı ol kral abim istiyor öğretmen kendisi benim gibi. Oyun için değil okul ev işleri ile uğraşacak 😊

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 GB ram olsa çok güzel olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu biliyorum kardeşim ben laptoplara çok hakim değilim. Yardım istiyorum. Hangisi iyi kötü bilmiyorum

Emsal

80+ Silver
8 GB ram olsa çok güzel olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu biliyorum kardeşim ben laptoplara çok hakim değilim. Yardım istiyorum. Hangisi iyi kötü bilmiyorum
Evet doğru bence de ancak ilerde ihtiyaç olursa ram arttırabilir öğretmen olduğu için dış tasarımı da bence mühim asus malzeme kalitesi iyidir ve okul işlerinde uzun bir süre bir sorun yaşamaz inşaallah arkadaşın abisi sonra ilerde arttırır RAM
Üründe 12.nesil i3 işlemci çok iyi
fiyatı da şu an en iyi burda ve tanıdık üniversite öğrencisinin üstüne fatura yaptırabilirse 1500 TL de vergi geri ödemesi olur

Benim için eksi yönü işlemcisi intel olması İsrail’e açıktan destek veriyor ben kendim HP ve intel den bu sebepten uzak duruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed YILDIZ

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız

Emsal

80+ Silver

Hocamızı Üzmez Kitap Gibi Pc ......
Hocam aynısı heralde 512 gb şu an bayağı kampanyalı duruyor bu da üniversite öğrencisi üstüne fatura keserseniz 1600 tl de vergi indirimi yapıyor, siz kullandınız mı nasıl laptop güzelse tanıdık arkadaşlara bunu tavsiye ediyim hazır kampanyadayken

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Hocam aynısı heralde 512 gb şu an bayağı kampanyalı duruyor bu da üniversite öğrencisi üstüne fatura keserseniz 1600 TL de vergi indirimi yapıyor, siz kullandınız mı nasıl laptop güzelse tanıdık arkadaşlara bunu tavsiye ediyim hazır kampanyadayken

Valla bende bekliyorum cevap verirse önereceğim abime

Top Bottom