Kesinlikle 2. Yi alın hocam pişman olmazsınız.Bütçe artarsa bunu öneririm
İkincisi de bayağı güzel.Bütçe artarsa bunu öneririm
2. El gaming laptop yada butcenizi 1k arttirip Acer nitrogünlük kullanım için alabileceğim en fp ürün hangisidir uzun ömürlü olsun istiyorum
O zaman benim attığımı alabilirsiniz. (Acer Extensa). Ama şunu da söyliyim performans olarak attığım Acer oyuncu laptobu çok iyidir hiç bir programda pişman etmez. Ama şarjı biraz hızlı bitebilir tek sorun o olur.oyun için almıyorum hocam ablam öğretmen onun için alıcam kullanım alanını az çok anlamışsınızdır kullanımı basit pratik olsun istiyorum
o zaman benim attığım daha iyi. Hem de ekranı 120hz.oyun için almıyorum hocam ablam öğretmen onun için alıcam kullanım alanını az çok anlamışsınızdır kullanımı basit pratik olsun istiyorum
Ekran kartı bile yok sırf 120hz ekran için alınmaz. 120hz olsa ne olacak zaten oyun oynamak için alınmıyor.o zaman benim attığım daha iyi. Hem de ekranı 120hz.
Reis asıl 60hz olup iyi olsa n3 olacak? Oyun oynanmayacak ciddi söylüyorum normal kullanım için 120hz daha iyi. Ekran kartı olmaması daha iyi şarj süresi uzar. Dediğim gibi surf yaparken bile zevk veriyorEkran kartı bile yok sırf 120hz ekran için alınmaz. 120hz olsa ne olacak zaten oyun oynamak için alınmıyor.
Katılmıyorum. 500hz de olsa performans daha önemli bana göre. Çünkü kullanım amacı belli.Reis asıl 60hz olup iyi olsa n3 olacak? Oyun oynanmayacak ciddi söylüyorum normal kullanım için 120hz daha iyi. Ekran kartı olmaması daha iyi şarj süresi uzar. Dediğim gibi surf yaparken bile zevk veriyor