Alıntıyı görüntüle
G6 OLED alacağım gibi tavsiyeleriniz için teşekkürler ancak sizin dediğiniz fiyata bulamadım link vs elinizde mevcut mu acaba
Stok bitmiş hocam geldiği gibi hemen alacağım emeğinize sağlık yardım ve destekleriniz için teşekkür ederim.![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Elektronik - Samsung Odyssey OLED G6 OLED 2K 240 Hz eğitim indirimi ile 16.799 TL
1000 sayfa konu geliyor hazır olun.www.technopat.net
İndirim hala devam ediyor.
Giriş yapıp eğitim indirim mağazasını kontrol ettiniz mi?Stok bitmiş hocam geldiği gibi hemen alacağım emeğinize sağlık yardım ve destekleriniz için teşekkür ederim.
Giriş yapıp eğitim indirim mağazasını kontrol ettiniz mi?
Hocam çok sordum biliyorum ama hem öğrenmek adına hem kafama takıldı 250nit biraz OLED ekran için düşük değil mi G65B'de bu 400nit. Oyunlarda vs bir sorun yaratır mı bu sizce.Giriş yapıp eğitim indirim mağazasını kontrol ettiniz mi?
Sorun olmaz. Bende oled kullanıyorum g6’nın parlaklığı biraz daha iyi.Hocam çok sordum biliyorum ama hem öğrenmek adına hem kafama takıldı 250nit biraz OLED ekran için düşük değil mi G65B'de bu 400nit. Oyunlarda vs bir sorun yaratır mı bu sizce.
Çok teşekkür ederim çok sağ olun efsane duruyor görseller siz yönlendirmeseniz Asus alıyordum bu çok iyi oldu konuşmamız emeğinize sağlık.Sorun olmaz. Bende oled kullanıyorum g6’nın parlaklığı biraz daha iyi.
Oled monitörden görsel:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Rica ederim hayırlı olsun.Çok teşekkür ederim çok sağ olun efsane duruyor görseller siz yönlendirmeseniz Asus alıyordum bu çok iyi oldu konuşmamız emeğinize sağlık.