10-12k laptop önerisi acil!!!

mertdrey

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12000
merhaba , şuan 10-12 k bütçe var 1 ay içinde alıcağım . Hem ödev , hem oyun (ders ağırlıklı) kullanacağım laptop arıyorum . Canım sıkılıdığında oyun oynarım , valorant vb .
şuan listemdeki laptop bu :

merhaba , şuan 10-12 k bütçe var 1 ay içinde alıcağım . Hem ödev , hem oyun (ders ağırlıklı) kullanacağım laptop arıyorum . Canım sıkılıdığında oyun oynarım , valorant vb .

Bu laptop ile oyun oynayamazsınız.

En azından 1650 ekran kartına sahip modellerin indirimlerini takip etmenizi öneririm.

bunu kesinlikle almayin. Bu laptopu alacaktim tek fani var hiçbir şekilde oyun oynanmaz çok hızlı ısınır.

Bu laptop ile oyun oynayamazsınız.

En azından 1650 ekran kartına sahip modellerin indirimlerini takip etmenizi öneririm.
fazla bir bilgim yok dediğim gibi arıyorum , teşekkür ederim
Post automatically merged:

bunu kesinlikle almayin. Bu laptopu alacaktim tek fani var hiçbir şekilde oyun oynanmaz çok hızlı ısınır.
valorantta 30 fps aldığını gördüm , şunu anlamadım 2021 yılında i5 çıkıyor , 2022 yılında amd ryzen 5 çıkıyor alıcak olursam hangisini almalıyım?

fazla bir bilgim yok dediğim gibi arıyorum , teşekkür ederim
Post automatically merged:

valorantta 30 fps aldığını gördüm , şunu anlamadım 2021 yılında i5 çıkıyor , 2022 yılında amd ryzen 5 çıkıyor alıcak olursam hangisini almalıyım?
bende esime almıştım insanlar ryzen serisini laptopta önerdi. Ama dediğim gibi bu bir öneri. Ben intel aldım eşime ryzen serisinde 256 gb idi o sebeple (MSİ LAPTOP ALDİM). Ama amd daha iyi diyorlardi konu açtığımda laptoplarda.

Geri