Neler Yeni

10-14 Bin TL'ye sistem önerileri

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Yaza doğru PC almayı düşünüyorum. Hazır sistem alacaktım. Kendim toplasam daha mı ucuza gelir diye düşündüm ve adam akıllı piyasayı bilmediğimden toplayamadım. Bana hazır sistem ve toplama sistem kuracak arkadaş var mı acaba?

Arkadaşlar sistemden kısabildiğim kadar kısacağım. Sadece oyun oynayacağım. Oynadığım oyunlar Warzone, BF 2042, New World, Cyberpunk vs oyunlar.

Ultrada oynamak istemiyorum. Bir sistem alayım önümüzde çıkacak oyunların çoğunu(5-6 yıl sonrasını) 60 fps sabit açsa bile yeterli. 60'ın altına hiç inmeyecek ama. Oynadığım oyunlar yukarıda. Sistem topladım mesela PSU 550W yeterli. Gidip 650w almak istemiyorum. Demek istediğim işime yaramayacak parçalardan kısabildiğim kadar kısacağım. Anakart vs olabilir.

Özet olarak istediklerim bunlar arkadaşlar. Bana bir yardımcı olursanız çok makbule geçer.

NOT: Temiz kullanılmış 2.el ürün önerisinede açığım.

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Yaza doğru PC almayı düşünüyorum. Hazır sistem alacaktım. Kendim toplasam daha mı ucuza gelir diye düşündüm ve adam akıllı piyasayı bilmediğimden toplayamadım. Bana hazır sistem ve toplama sistem kuracak arkadaş var mı acaba?

Arkadaşlar sistemden kısabildiğim kadar kısacağım. Sadece oyun oynayacağım. Oynadığım oyunlar Warzone, BF 2042, New World, Cyberpunk vs oyunlar.

Ultrada oynamak istemiyorum. Bir sistem alayım önümüzde çıkacak oyunların çoğunu(5-6 yıl sonrasını) 60 fps sabit açsa bile yeterli. 60'ın altına hiç inmeyecek ama. Oynadığım oyunlar yukarıda. Sistem topladım mesela PSU 550W yeterli. Gidip 650w almak istemiyorum. Demek istediğim işime yaramayacak parçalardan kısabildiğim kadar kısacağım. Anakart vs olabilir.

Özet olarak istediklerim bunlar arkadaşlar. Bana bir yardımcı olursanız çok makbule geçer.

NOT: Temiz kullanılmış 2.el ürün önerisinede açığım.
bir bakmanı öneririm

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şuradaki sisteme bir bakabilirsin.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir bakmanı öneririm
Kral bu fiyata bu sistem uygun mu acaba? Geçen 2060 verdiler 10bine. 2060 ile performans farkı var arasında. Mesela buna altarnatif amd sistem olabilir mi? Bu sistemin videosu var mı? FPS testlerinin paylaşıldığı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuradaki sisteme bir bakabilirsin.
Ustam ben pek bir şey anlamadım bu attığından. Sistemi dizmişsin ekran kartı felan sonradan mı ekliyoruz?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kral bu fiyata bu sistem uygun mu acaba? Geçen 2060 verdiler 10bine. 2060 ile performans farkı var arasında. Mesela buna altarnatif amd sistem olabilir mi? Bu sistemin videosu var mı? FPS testlerinin paylaşıldığı acaba?

Ustam ben pek bir şey anlamadım bu attığından. Sistemi dizmişsin ekran kartı felan sonradan mı ekliyoruz?
Ekran kartı var sistemde zaten? Hepsini alıp montajını yapıyorsun...

Bünyamina

80+ Platinum

test video su olmayabilir ama

Ekran kartı var sistemde zaten? Hepsini alıp montajını yapıyorsun...
gerçekten güzel sistemmiş

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bünyamina

80+ Platinum
Tekrar inceleyeceğim sistemi kral. Saolasın

Bu arada 12100F harbi iyi işlemciymiş ya tam bir F/P canavarı ustam. Videoyu biraz inceleyeyim ben. Saolasın.
o na yakın değerler alırsın i3 sisteme bak sağdaki farklıydı sanırsam

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
o na yakın değerler alırsın i3 sisteme bak sağdaki farklıydı sanırsam
tamam kral ona baktım güzel değerleri kafam yattı gibi sistem. Yaza inşAllah daha iyi sistemler gelir de ucuza alırız.
Ana kartı b560 veya ssd yükseltmesi yapabilirsin.
rx 6600 de severim kral. Anakart kalsın ssd 1 tb taktım 14.5 oldu sistem. biraz fazla gibi geldi bana. Sence nasıl?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
tamam kral ona baktım güzel değerleri kafam yattı gibi sistem. Yaza inşAllah daha iyi sistemler gelir de ucuza alırız.

rx 6600 de severim kral. Anakart kalsın ssd 1 tb taktım 14.5 oldu sistem. biraz fazla gibi geldi bana. Sence nasıl?
Baya kötü sistem kanka bu kusura bakmada. benim attığım toplama performansta 1.2-1.3'e. kalitede 5'e katlar.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram