Musa Dinç
80+ Bronze
Hocam yarının ne olcağını bilemiyeceğin bir şeyi yapmamalısın almamalısın sırf özelliğine bakıp alırsan yandın ben 200 hp 1.6 motor şahin alayım oo bunun motor sağlam diyim yarın öbürdün allah korusun kaza yapayım iş işten geçmiş olsun özelliğine bakıp almıcaksan sağlamlığına ömrüne bakacaksın.Anakartı iyi değil ve bir msi kalitesi olduğunu söylemiyoruz zaten. Sadece bütçe sıkıntı durumlarda 1660 yerine yeni teknolojileri kullanabilmesi adına 3050 li monster tercih edilebilir onu diyoruz. Kuzenimin pc si 1060 lı monster ve 6. senesini doldurmak üzere şuana kadar senede 1 kez bakıma gönderdi kendi hiç açmadı ve cihaz hala kullanılabilri durumda. Performans kaybı tabikide var ama olay düzgün kullanmakta. Monsterda ısınma sorunu var ama hiçbir kullananda chipseti yaktı iç donanıma zarar verdi diyeni görmedim. 1 sene excalibur kullandım 1 senedir de monster kullanıyorum monsterın excaliburdan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Aynı fiyat aynı özelliklerdeyse monster alması daha mantıklı olur. Hp ile karşılaştırırsak monster demek saçma olur