Neler Yeni

10-14K arası gaming laptop

Musa Dinç

80+ Bronze
Anakartı iyi değil ve bir msi kalitesi olduğunu söylemiyoruz zaten. Sadece bütçe sıkıntı durumlarda 1660 yerine yeni teknolojileri kullanabilmesi adına 3050 li monster tercih edilebilir onu diyoruz. Kuzenimin pc si 1060 lı monster ve 6. senesini doldurmak üzere şuana kadar senede 1 kez bakıma gönderdi kendi hiç açmadı ve cihaz hala kullanılabilri durumda. Performans kaybı tabikide var ama olay düzgün kullanmakta. Monsterda ısınma sorunu var ama hiçbir kullananda chipseti yaktı iç donanıma zarar verdi diyeni görmedim. 1 sene excalibur kullandım 1 senedir de monster kullanıyorum monsterın excaliburdan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Aynı fiyat aynı özelliklerdeyse monster alması daha mantıklı olur. Hp ile karşılaştırırsak monster demek saçma olur
Hocam yarının ne olcağını bilemiyeceğin bir şeyi yapmamalısın almamalısın sırf özelliğine bakıp alırsan yandın ben 200 hp 1.6 motor şahin alayım oo bunun motor sağlam diyim yarın öbürdün allah korusun kaza yapayım iş işten geçmiş olsun özelliğine bakıp almıcaksan sağlamlığına ömrüne bakacaksın.

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Arkadaşlar mart ayına kadar laptop araştırıcam ailem mart ayında laptop almayı düşünüyor yaklaşık 10 ile 14 bin arası bütçem var vereceğim paranın çarçur olmasını istemiyorum bu yüzden sizlerden yardım istiyorum.Bana tüm oyunları oynatabilecek (mesela gta5 100fps gibi) sıcaklığı çok yüksek olmayacak bir laptop önerir misiniz rica etsem.İyi günler
Kardeşim özür dilerim ama o zaman konu açsan biliyorum hevesin var araştırmak istiyorsun ama fiyatlar durmuyor ki sürekli değişiyor

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Hocam yarının ne olcağını bilemiyeceğin bir şeyi yapmamalısın almamalısın sırf özelliğine bakıp alırsan yandın ben 200 hp 1.6 motor şahin alayım oo bunun motor sağlam diyim yarın öbürdün allah korusun kaza yapayım iş işten geçmiş olsun özelliğine bakıp almıcaksan sağlamlığına ömrüne bakacaksın.
Usta haklısın da araba için haklısın önemli olan can sağlığın olunca tabii ki daha fazla parayı gözden çıkarman gerek ama bu laptop gibi taşınabilir elektronik eşyalarda daha az geçerliliğini koruyor. Aynı kıyaslamayı telefodan yapsan daha mantıklı olur. Aynı özellikteki xiaomi apple telefon arasında 4-5 k fiyat farkı var minimum ama xiaomi alınca hayatından bezmiyorsun. Sadece rahatlığından ödün veriyorsun ve biraz daha kısa ömürlü olmasını göze alıyorsun doğal olarak. Hikayeli oyun oynuyorda ve yeni bir pc alıcaksa rtx kullanamayacak olması saçma değil mi sence de

Musa Dinç

80+ Bronze
Usta haklısın da araba için haklısın önemli olan can sağlığın olunca tabii ki daha fazla parayı gözden çıkarman gerek ama bu laptop gibi taşınabilir elektronik eşyalarda daha az geçerliliğini koruyor. Aynı kıyaslamayı telefodan yapsan daha mantıklı olur. Aynı özellikteki xiaomi apple telefon arasında 4-5 k fiyat farkı var minimum ama xiaomi alınca hayatından bezmiyorsun. Sadece rahatlığından ödün veriyorsun ve biraz daha kısa ömürlü olmasını göze alıyorsun doğal olarak. Hikayeli oyun oynuyorda ve yeni bir pc alıcaksa rtx kullanamayacak olması saçma değil mi sence de
Az paramı ki? 13 bin tl . Araba kadar değil fakat bu da bu şekilde.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090

keha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
akf
Mesaj otomatik birleştirildi:

monster illeti yerine fp laptop
diyoruzda hocam daha yok arkadaşım yok tanıdığım diyolar alırsa görecek ışık sızmasını ölü pixeli ısınma sorununu sonra garantiyle uğraş dur

Top Bottom