10-15 gblık simulatör oyunu önerisi

berattzl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Düşük boyutlu ama oyun içerisinde gelişebileceğim oyun önerebilir misiniz ? My summer car tarzı olabilir

Car Dealership Simulator : 2 GB

Mall Simulator : 3 GB

Retail Copmany Simulator : 3 GB. Benim favorim bu simulatör oyunları arasında

Car Dealership Simulator : 2 GB

Mall Simulator : 3 GB

Retail Copmany Simulator : 3 GB. Benim favorim bu simulatör oyunları arasında
hocam bu tarz oyunlar çok çabuk tekrara düşüyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha uzun soluklu mümkünse bir kaç interaktif göreve sahip bi oyun öneriniz var mı acaba

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha uzun soluklu mümkünse bir kaç interaktif göreve sahip bi oyun öneriniz var mı acaba
simulatör oyunlarının birçoğu tekrara düşer özellikle 2-3 GB'lik dar bir kapasiteye sahip oyunlar istediğiniz gibisini bulmak zor ama biraz istek dışına çıkarak ve GB arttırarak önerebileceğim şey

Papers Please

Demolish&Build 2018 : 4 GB

Streamer Life Simulator : 5 GB Fazla görev vermiyor ama diğer simulatör oyunlarına göre biraz daha fazla çeşitliliği var

Border Officer : 3 GB

simulatör oyunlarının birçoğu tekrara düşer özellikle 2-3 GB'lik dar bir kapasiteye sahip oyunlar istediğiniz gibisini bulmak zor ama biraz istek dışına çıkarak ve GB arttırarak önerebileceğim şey

Papers Please

Demolish&Build 2018 : 4 GB

Streamer Life Simulator : 5 GB Fazla görev vermiyor ama diğer simulatör oyunlarına göre biraz daha fazla çeşitliliği var

Border Officer : 3 GB
hocam tekrara düşmekten kastım sürekli aynı şeyi yapmadığım bi oyun olsun demek istedim

hocam tekrara düşmekten kastım sürekli aynı şeyi yapmadığım bi oyun olsun demek istedim
biliyorum onu kast ettiğinizi belki ben tam açıklayamadım birçoğu aynı olayları veya benzer olayları farklı şekilde yaptırır. Son attıklarım sizin istediğiniz şartlara göre olabilecek en uygun oyunlardı

biliyorum onu kast ettiğinizi belki ben tam açıklayamadım birçoğu aynı olayları veya benzer olayları farklı şekilde yaptırır. Son attıklarım sizin istediğiniz şartlara göre olabilecek en uygun oyunlardı
hocam ikisini oynadım diğer ikisi de çok hitap etmedi bana çok teşekkürler önerileriniz için

hotel miami simulator 2 saat oynadım çok sarıyor. arkadaşda v arsa.
cinema simulator 2025 tek sarmaz
Cheesecake Dev oyunlarıda güzel simulator oyunları v ar.

hotel miami simulator 2 saat oynadım çok sarıyor. arkadaşda v arsa.
cinema simulator 2025 tek sarmaz
Cheesecake Dev oyunlarıda güzel simulator oyunları v ar.
daha yüksek boyutta öneriniz var mıdır peki hocam daha çok saracak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,901
Üyeler
186,961
Son üye
aslanhuseyin
Geri