hocam bu tarz oyunlar çok çabuk tekrara düşüyor diye biliyorumCar Dealership Simulator : 2 GB
Mall Simulator : 3 GB
Retail Copmany Simulator : 3 GB. Benim favorim bu simulatör oyunları arasında
daha uzun soluklu mümkünse bir kaç interaktif göreve sahip bi oyun öneriniz var mı acabahocam bu tarz oyunlar çok çabuk tekrara düşüyor diye biliyorum
simulatör oyunlarının birçoğu tekrara düşer özellikle 2-3 GB'lik dar bir kapasiteye sahip oyunlar istediğiniz gibisini bulmak zor ama biraz istek dışına çıkarak ve GB arttırarak önerebileceğim şeyhocam bu tarz oyunlar çok çabuk tekrara düşüyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha uzun soluklu mümkünse bir kaç interaktif göreve sahip bi oyun öneriniz var mı acaba
hocam tekrara düşmekten kastım sürekli aynı şeyi yapmadığım bi oyun olsun demek istedimsimulatör oyunlarının birçoğu tekrara düşer özellikle 2-3 GB'lik dar bir kapasiteye sahip oyunlar istediğiniz gibisini bulmak zor ama biraz istek dışına çıkarak ve GB arttırarak önerebileceğim şey
Papers Please
Demolish&Build 2018 : 4 GB
Streamer Life Simulator : 5 GB Fazla görev vermiyor ama diğer simulatör oyunlarına göre biraz daha fazla çeşitliliği var
Border Officer : 3 GB
biliyorum onu kast ettiğinizi belki ben tam açıklayamadım birçoğu aynı olayları veya benzer olayları farklı şekilde yaptırır. Son attıklarım sizin istediğiniz şartlara göre olabilecek en uygun oyunlardıhocam tekrara düşmekten kastım sürekli aynı şeyi yapmadığım bi oyun olsun demek istedim
hocam ikisini oynadım diğer ikisi de çok hitap etmedi bana çok teşekkürler önerileriniz içinbiliyorum onu kast ettiğinizi belki ben tam açıklayamadım birçoğu aynı olayları veya benzer olayları farklı şekilde yaptırır. Son attıklarım sizin istediğiniz şartlara göre olabilecek en uygun oyunlardı
daha yüksek boyutta öneriniz var mıdır peki hocam daha çok saracakhotel miami simulator 2 saat oynadım çok sarıyor. arkadaşda v arsa.
cinema simulator 2025 tek sarmaz
Cheesecake Dev oyunlarıda güzel simulator oyunları v ar.