Neler Yeni

10, 15 TL'ye XBOX için COD Black Ops Cold War hesabı bulabilir miyim?

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Kartta şu anda 15 TL var. Gece gece ATM ye gitmek istenmiyorum. Hikayesi için oyunu alıyorum. Hesabı XBOX için arıyorum. Ortak hesap olması benim için bir şey değiştirmez. Şu anda üniversite sınavına hazırlanıyorum büyük bir hikayenin altına girmek istemiyorum. COD kısa sürüyor zaten. Yardımcı olacak arkadaşlara sonsuz teşekkür ve dualarımı ileteceğimi belirtmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse yok mu arkadaş?

Son düzenleme:

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Hocam 15 TL'ye Cold War'lı hesap bulmak, hem de XBOX hesabı olarak bulmak çok zor sanırım. GamePass gibi çözümler sizi tatmin etmez mi?

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 15 TL'ye Cold War'lı hesap bulmak, hem de XBOX hesabı olarak bulmak çok zor sanırım. GamePass gibi çözümler sizi tatmin etmez mi?
Game Pass zaten var fakat oradaki oyunlar pek sarmadı. 25 TL ye gamesatış üzerinden bulmuştum fakat yeterli miktarda bakiye yok kartımda.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
25 TL ye gamesatış üzerinden bulmuştum fakat yeterli miktarda bakiye yok kartımda.
O zaman müsait bir zamanda para yatırıp onu alın madem. Burada 15 TL'ye Cold War'lı XBOX hesabı bulan biri çıkmaz herhalde.

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
O zaman müsait bir zamanda para yatırıp onu alın madem. Burada 15 TL'ye Cold War'lı XBOX hesabı bulan biri çıkmaz herhalde.

Anladım. Kısmet değilmiş ne diyelim.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek

Yani hocam dediğim gibi burdaki insanların bulması biraz zor. 25 TL güzel fiyat zaten.
Hocam bilir misiniz emin değilim fakat webteknonun 1 TL'ye GTA5 satın aldık diye bir videosu vardı. O siteyi bir türlü bulamadım belki bir bildiğiniz vardır.

Hocam bilir misiniz emin değilim fakat webteknonun 1 TL'ye GTA5 satın aldık diye bir videosu vardı. O siteyi bir türlü bulamadım belki bir bildiğiniz vardır.
Bir şansımı denemek isterdim açıkçası.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bilmiyorum hocam site hakkında bilgim yok. Pek de güvenilir gözükmüyor açıkçası. 5-10 TL için böyle toplara girmeye gerek yok bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,833
Üyeler
163,561
Son üye
OgunJes
Top Bottom