Neler Yeni

10-15K arası kalem dahil tablet önerisi

Trem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mertcan Kılıç
Merhabalar, bütçem kalem de dahil 10-15k arası. Dersler için youtube veya pdf uygulaması açıkken not almak amacıyla kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ben de arayıştayım benzer şekilde, xioami pad 6 veya poco pad alıp ekstra kalem kılıf almak mantıklı geldi, donanım olarak samsungdan iyiler.

Trem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mertcan Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de arayıştayım benzer şekilde, xioami pad 6 veya poco pad alıp ekstra kalem kılıf almak mantıklı geldi, donanım olarak samsungdan iyiler.
Google servisleri ve ayrıyeten kalem alınması aklımı kurcalayan sorunlar arasında. Tam emin olamadım ben de

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Google servisleri ve ayrıyeten kalem alınması aklımı kurcalayan sorunlar arasında. Tam emin olamadım ben de
Googlelık bir durum yok diye biliyorum hocam, o huaweide olması lazım. Poco da xioaminin. Ayrıyeten kalemin nesi kafanıza takıldı anlamadım, bir sipariş daha vereceksiniz :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Trem

Trem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mertcan Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Googlelık bir durum yok diye biliyorum hocam, o huaweide olması lazım. Poco da xioaminin. Ayrıyeten kalemin nesi kafanıza takıldı anlamadım, bir sipariş daha vereceksiniz :D
Evet Huawei cihazlara da bakıyoru. Onlarda öyle bir sıkıntı var. 3. taraf yazılımlarla hallediliyormuş sanırım. Bazı kalemleri bazı tabletler çalıştırmıyor diye biliyorum. Ondan emin olamadım.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Merhabalar, bütçem kalem de dahil 10-15k arası. Dersler için youtube veya pdf uygulaması açıkken not almak amacıyla kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
Huawei MatePad Air alabilirsiniz. https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-air/buy/
Alt kısımda 1.499 TL ile kalem ekleme seçeneği var fiyat 15.998 TL oluyor ancak sayfanın gine altında 800 TL kupon var onun ile 15.198 TL'e iniyor.

Bu cihazın en büyük özelliği spoofing desteği var. Yani MicroG ile GMS'i direk cihaza yükleyip kullanabiliyorsunuz. GBox gibi sanal makinelere ihtiyaç yok. Google Youtube falan sorunsuz çalışıyor. Tek Google Play Store yok ancak onuda Aurora Store kullanarak halledebilirsiniz. Açık kaynak kodlu ve uygulamaları Google Play sunucularından çekiyor. Tüm uygulamalar var. Tek sorunu güncellemeler otomatik değil elle yapıyorsun oda haftada 1 5 dakika uğraşacağın iş.

Huawei MicroG'i uygulama mağazasına entegre etmişti:

Eğer tableti mağazada falan incelerseniz dediklerimi deneyebilirsiniz.

Top Bottom