10-15K Arası Telefon Önerisi

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
Bütçe
15000
Arkadaşlar kamerayı aşırı kullanan biri değilim, çok fazla oyun da oynamıyorum ama uzun ömürlü, kasmayan bişiler arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Pek anlamıyorum telefondan o yüzden başka soracağınız kriter varsa cevaplayabilirim.
(Eski telefonum Redmi 9T idi rahmetli oldu açılmıyor artık)

Arkadaşlar kamerayı aşırı kullanan biri değilim, çok fazla oyun da oynamıyorum ama uzun ömürlü, kasmayan bişiler arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Pek anlamıyorum telefondan o yüzden başka soracağınız kriter varsa cevaplayabilirim.
(Eski telefonum Redmi 9T idi rahmetli oldu açılmıyor artık)
Samsung A36 al geç derim.

Eski nesili o da, A36 her anlamda bir tık daha iyi yani. İşlemcisi de daha iyi değil A26 da kullanılıyor A35 deki işlemci şuan. Daha düşük bütçede A26 alınabilir de 15 bine çıkınca A36 en iyisi.
a36 daha iyi. kolay gelsin.
a35 yerine a26 al, işlemcisi aynı ve daha ucuz. ayrıca daha yeni.
bütçeye göre şu üçünden birini alsam olur değil mi?15e şu an çıkabilir miyim bilmiyorum çünkü
a16 8/256 11k değer mi?

bütçeye göre şu üçünden birini alsam olur değil mi?15e şu an çıkabilir miyim bilmiyorum çünkü
a16 8/256 11k değer mi?
a16'da karar kilarsaniz 8/256 ve 5G olan modelini almanizi tavsiye ederim.

Eski nesili o da, A36 her anlamda bir tık daha iyi yani. İşlemcisi de daha iyi değil A26 da kullanılıyor A35 deki işlemci şuan. Daha düşük bütçede A26 alınabilir de 15 bine çıkınca A36 en iyisi.
Hocam performans testlerine ve antutu puanına bakarsanız exynosun daha önde olduğunu görürsünüz zaten. Qualcomm zaten işlemciyi güç tasarrufunu yükseltmek amaçlı frekansını düşürerek çıkardığını açıklamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,790
Üyeler
189,926
Son üye
sabri04
Geri