10-20k arasıda önerirmisinTelefonda önceliklerin neler? Eğer Xiaomi'den devam ederim diyorsan 512 GB Poco F5 Pro al arkana yaslan derim.
Yurtdışı alınacaksa K60 Pro alınması çok daha mantıklı olur.F5 pro kaçak en maktikli 2 tane alırsın aynı paraya
Bataryanın kötü olması sorun değil diyorsan Samsung S22. Kamera aman aman önemli değil diyorsan Poco F5.10-20k arasıda önerirmisin
yurt dışı almamYurtdışı alınacaksa K60 Pro alınması çok daha mantıklı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bataryanın kötü olması sorun değil diyorsan Samsung S22. Kamera aman aman önemli değil diyorsan Poco F5.
Kameraya çok çok çok önem vermiyorsan (Note 11 Pro'dan geçişte kameran her türlü daha iyi olacaktır) Poco F5, Xiaomi 12T veya Poco F5 Pro en mantıklı seçenekler.yurt dışı almam
s22 rezalet telefon s22 ultra alınmayacaksa hiç alınmasın s21fe alabilirsiniz ön kamerası ortalama olsada arka kamerası çok iyi öneririm iphone 11 bitik telefon ölü yatırımdan başka bişey değil güncellemeleri bitecek sıradaki telefon kendisi yd istemiyorum diyorsunuz o yüzden s21 fe fiyat performans olarak alınabilecek cihaz oyun ve arka kamerası yarı yolda bırakmayacaktıriphone 11 almayı düşünüyordum sonradan araştırınca kötü olduğu söylentilerini duydum 10-20-25 k arası telefon önerir misiniz?,şuan xiaomi redmi note 11 pro kullanıyorum