spinner41
80+ Bronze
Dahası
Yalnız ilerde işlemcinizin soğutucusunu değiştirirseniz çok daha iyi verim alabilirsiniz bkz . :
ray tracing kullanan bir rtx 2070s bence o ekran kartındsn çok daha iyi performans verecektir. ve daha az isinacaktir.ben hâlâ xfx 5700xt te ısrar ciyim
ray tracing hangi oyunda kullanicakki o teknoloji olan oyunlar sınırlı ayrıca 5700xt nin sıcaklık değerleri o kadarda kötü değil tdp bakıldığında normal bileray tracing kullanan bir rtx 2070s bence o ekran kartındsn çok daha iyi performans verecektir. ve daha az isinacaktir.
ileriye dönük olarak bence yeni teknolojinin büyük avantajları olacak. oyun anlamında ikisinin FPS olarak pek farkı yok ama ileriye dönük olarak kesinlikle rtx diyorum.ray tracing hangi oyunda kullanicakki o teknoloji olan oyunlar sınırlı ayrıca 5700xt nin sıcaklık değerleri o kadarda kötü değil tdp bakıldığında normal bile
rtx tam oturduğunda yeni ekran kartı alır ki bence rtx rekabetçi oyunlarda kullanan çok az olur ama yinede o da bir seçenekileriye dönük olarak bence yeni teknolojinin büyük avantajları olacak. oyun anlamında ikisinin FPS olarak pek farkı yok ama ileriye dönük olarak kesinlikle rtx diyorum.
5700xt de çok iyi bir kart ama ileride bu sistemin getirdiği büyük avantajlar kesinlikle olacaktır. bence almışken bu özelliği bulunan bir kart almak daha mantıklı tabi yine de sizin zevkinize kalmisSen yazdığından beri araştırıyorum çok fazla met ediliyor ancak spinnerin de dediği gibi rtx desteği sunmuyormuş tek handikapı o oldu aslında çok da önemli değil benim için
bence şuna sen 1080p oyuncusu sun şuan lik 1080p için o fiyata 2070s performans gayet iyi bence rtx teknoloji hikayeli oyunlarda daha iyi grafik ve görüntü isteyen oyunlarda mantıklı olur ve bu kart 2k da oyun oynamak istediğinde se sorun yaratmazSen yazdığından beri araştırıyorum çok fazla met ediliyor ancak spinnerin de dediği gibi rtx desteği sunmuyormuş tek handikapı o oldu aslında çok da önemli değil benim için
Aynen öyle ?bence şuna sen 1080p oyuncusu sun şuan lik 1080p için o fiyata 2070s performans gayet iyi bence rtx teknoloji hikayeli oyunlarda daha iyi grafik ve görüntü isteyen oyunlarda mantıklı olur ve bu kart 2k da oyun oynamak istediğinde se sorun yaratmaz
Aslında bunu gördüm ben o yüzden hem işlemci almışken iyi olsun diye düşündüm o yüzdem amd 7 3700 x seçmiştim başta wraith prism fan iyi demişlerdi.Yalnız ilerde işlemcinizin soğutucusunu değiştirirseniz çok daha iyi verim alabilirsiniz bkz . :
aradaki fiyat farkı çok ama bütçe varsa alınır yani daha iyi işlemcinin bir zararı yok ? soğutucu için zaten sıvı soğutma yazmışsınız fanin pek bı önemi kalmiyo ama yine siz bilirsinizAslında bunu gördüm ben o yüzden hem işlemci almışken iyi olsun diye düşündüm o yüzdem amd 7 3700 x seçmiştim başta wraith prism fan iyi demişlerdi.
aradaki fiyat farkı çok ama bütçe varsa alınır yani daha iyi işlemcinin bir zararı yok ? soğutucu için zaten sıvı soğutma yazmışsınız fanin pek bı önemi kalmiyo ama yine siz bilirsiniz