Neler Yeni

10 bin + bilgisayar parçaları.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Yalnız ilerde işlemcinizin soğutucusunu değiştirirseniz çok daha iyi verim alabilirsiniz bkz . :

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
ray tracing kullanan bir rtx 2070s bence o ekran kartındsn çok daha iyi performans verecektir. ve daha az isinacaktir.
ray tracing hangi oyunda kullanicakki o teknoloji olan oyunlar sınırlı ayrıca 5700xt nin sıcaklık değerleri o kadarda kötü değil tdp bakıldığında normal bile

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Gerçi sıvı soğutucu kullanacaksınız sanırım yerinde bir seçim ?( sıvı soğutucu hakkında pek bir bilgim yok isterseniz bunun için ayrı bir konu açabilirsiniz)

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
ray tracing hangi oyunda kullanicakki o teknoloji olan oyunlar sınırlı ayrıca 5700xt nin sıcaklık değerleri o kadarda kötü değil tdp bakıldığında normal bile
ileriye dönük olarak bence yeni teknolojinin büyük avantajları olacak. oyun anlamında ikisinin FPS olarak pek farkı yok ama ileriye dönük olarak kesinlikle rtx diyorum.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
ileriye dönük olarak bence yeni teknolojinin büyük avantajları olacak. oyun anlamında ikisinin FPS olarak pek farkı yok ama ileriye dönük olarak kesinlikle rtx diyorum.
rtx tam oturduğunda yeni ekran kartı alır ki bence rtx rekabetçi oyunlarda kullanan çok az olur ama yinede o da bir seçenek

samet45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet Şakşak
ben hâlâ xfx 5700xt te ısrar ciyim :D
Sen yazdığından beri araştırıyorum çok fazla met ediliyor :D ancak spinnerin de dediği gibi rtx desteği sunmuyormuş tek handikapı o oldu aslında çok da önemli değil benim için

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Sen yazdığından beri araştırıyorum çok fazla met ediliyor :D ancak spinnerin de dediği gibi rtx desteği sunmuyormuş tek handikapı o oldu aslında çok da önemli değil benim için
5700xt de çok iyi bir kart ama ileride bu sistemin getirdiği büyük avantajlar kesinlikle olacaktır. bence almışken bu özelliği bulunan bir kart almak daha mantıklı tabi yine de sizin zevkinize kalmis

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
bence şuna sen 1080p oyuncusu sun şuan lik 1080p için o fiyata 2070s performans gayet iyi bence rtx teknoloji hikayeli oyunlarda daha iyi grafik ve görüntü isteyen oyunlarda mantıklı olur ve bu kart 2k da oyun oynamak istediğinde se sorun yaratmaz

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
bence şuna sen 1080p oyuncusu sun şuan lik 1080p için o fiyata 2070s performans gayet iyi bence rtx teknoloji hikayeli oyunlarda daha iyi grafik ve görüntü isteyen oyunlarda mantıklı olur ve bu kart 2k da oyun oynamak istediğinde se sorun yaratmaz
Aynen öyle ?

samet45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet Şakşak
Yalnız ilerde işlemcinizin soğutucusunu değiştirirseniz çok daha iyi verim alabilirsiniz bkz . :
Aslında bunu gördüm ben o yüzden hem işlemci almışken iyi olsun diye düşündüm o yüzdem amd 7 3700 x seçmiştim başta wraith prism fan iyi demişlerdi.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Aslında bunu gördüm ben o yüzden hem işlemci almışken iyi olsun diye düşündüm o yüzdem amd 7 3700 x seçmiştim başta wraith prism fan iyi demişlerdi.
aradaki fiyat farkı çok ama bütçe varsa alınır yani daha iyi işlemcinin bir zararı yok ? soğutucu için zaten sıvı soğutma yazmışsınız fanin pek bı önemi kalmiyo ama yine siz bilirsiniz

samet45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Samet Şakşak
aradaki fiyat farkı çok ama bütçe varsa alınır yani daha iyi işlemcinin bir zararı yok ? soğutucu için zaten sıvı soğutma yazmışsınız fanin pek bı önemi kalmiyo ama yine siz bilirsiniz

soğutucu hariç şöyle bir sonuç çıkardım ortaya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,654
Üyeler
159,376
Son üye
OusFury
Top Bottom