mahmutabi123
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
hayır bundaki işlemci çok iyiA25 bütçe artarsa A35.
evet bunu alabilirsiniz çok iyi fiyat
O telefonun sar değerleri bile belli değil büyük ihtimalle yük yüksek sar değerlerine sahiptir (sar değeri radyasyon yayma seviyesi demektir)hayır bundaki işlemci çok iyi
evet bunu alabilirsiniz çok iyi fiyat
Güvenilir link atar mısın a35 en iyi fiyatA25 bütçe artarsa A35.
MerakbettimGüvenilir link atar mısın a35 en iyi fiyat
biliyorum bana anlatmana gerek yok ayrıca 1.7 sar değeri ve bu bi sorun değil az bilgin olsa anlardın telefonalrda 2W/kg düşük olması tavsiye ediliyor yani sorun yok ayrıca belli değil lafını nerden çıkardın yalan yanlış bilgi vermeO telefonun sar değerleri bile belli değil büyük ihtimalle yük yüksek sar değerlerine sahiptir (sar değeri radyasyon yayma seviyesi demektir)
Güvenilir link atar mısın a35 en iyi fiyat
Post automatically merged:
Merakbettim
1.7 az mı? A35 modelini baş için 0.436 W/kg vücut için ise 0.917 W/kgbiliyorum bana anlatmana gerek yok ayrıca 1.7 sar değeri ve bu bi sorun değil az bilgin olsa anlardın telefonalrda 2W/kg düşük olması tavsiye ediliyor yani sorun yok ayrıca belli değil lafını nerden çıkardın yalan yanlış bilgi verme
senin dediğin farklı bişi telefonu yemiceksen sorun olmaz gidip az araştır gel az diye bişi belirtmedim 2W/kg dan düşük olanlar tavsiye edildiği yasal sınır olduğu için herhangi bi sorun olmicağını belirttim![]()
Samsung Galaxy A35 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy A35 128 GB fiyatları 13.061,55 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy A35 128 GB özelliklerini incele, 109 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Post automatically merged:
1.7 az mı? A35 modelini baş için 0.436 W/kg vücut için ise 0.917 W/kg
Yasal sınır diye iyi olmuyor Amerika 1.6 sar üstü telefonları banlıyor.senin dediğin farklı bişi telefonu yemiceksen sorun olmaz gidip az araştır gel az diye bişi belirtmedim 2W/kg dan düşük olanlar tavsiye edildiği yasal sınır olduğu için herhangi bi sorun olmicağını belirttim
zaten onun sebebi çinden gelen telefonların çoğunun 1.6 civarı yada biraz daha yüksek sar değerine sahip olmasından dolayı ülkeye girmesini engelemek için yapıyorlar rica ediyorum bilmediğin konular hakkında konuşmaYasal sınır diye iyi olmuyor Amerika 1.6 sar üstü telefonları banlıyor.
Sar değeri yüksek telefonlar el uyuşukluğu baş ağrısı gibi semptomlara sebep oluyor.zaten onun sebebi çinden gelen telefonların çoğunun 1.6 civarı yada biraz daha yüksek sar değerine sahip olmasından dolayı ülkeye girmesini engelemek için yapıyorlar rica ediyorum bilmediğin konular hakkında konuşma
kardeşim zaten bu yüzden dedim ya bi sorun olmaz diye yasal sınır olarak belirlenme sebebi bu sorun olmasın diye sence bu dediğin olsa izin verilir mi satışına?Sar değeri yüksek telefonlar el uyuşukluğu baş ağrısı gibi semptomlara sebep oluyor.
Sırf azıcık daha iyi diye bu semptomlara katlanmakmı iyi?kardeşim zaten bu yüzden dedim ya bi sorun olmaz diye yasal sınır olarak belirlenme sebebi bu sorun olmasın diye sence bu dediğin olsa izin verilir mi satışına?