10 dolar altı oyun önerisi

Reaksiyon skoru
11
En çok 10 dolar olacak şekilde önermenizi diliyorum ve oyun türü olarak çoğunlukla hikaye ya da fps tarzı olması isitiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
En çok 10 dolar olacak şekilde önermenizi diliyorum ve oyun türü olarak çoğunlukla hikaye ya da fps tarzı olması isitiyorum.
nfs unbound 7
sniper elite 5 5
house flipper 1,5
dead space 9
atomic heart 10
the ascent 3,74
insurgency sandstomr 6,3
milfs plaza 3,84
astroneer 4,5
sons of the forest 4,64
ets2 2,52

Tek tek yazmaya üşendim ama ubisoft tarafıjda güzel indirimler var r6 öneririm hikaye olarakda valhalla fena fiyst değil

Tek tek yazmaya üşendim ama ubisoft tarafıjda güzel indirimler var r6 öneririm hikaye olarakda valhalla fena fiyst değil

ne yalan söyleyeyim AC Black Flag almayı düşünüyordum hocam sence o nasıl bilgin var mı? Eğer black flag i alma isteğim azalarsa cod a yanaşacağım

Steam takıntınız yoksa Ubisoft oyunlarını kendi mağazasından almanızı öneririm. Direkt ₺ ile sattıklarından fiyatları daha uygun. Ayrıca indirim dönemleri ekstra kupon falan da yapıyor. Galiba bu indirimin kupon zamanı bitmiş. Ben genelde EA ve Ubisoft oyunlarını kendi mağazasından alıyorum.

Black Flag'ı ben önermem ya, bir tık yaşı ilk olarak o AC'ye yetenlerden dolayı övülüyor. Temel oyun olarak çok döngüye bağlıyor ve sıkıcı. AC serisinde hiç oynamadıysanız sadece Ezio üçlemesini öneririm. Veya yeni oyunlardan Odyssey bakılabilir.

Geri