~helloworld
80+ Bronze
gerek var mı hocam böyle konulara bir de bal konusu var oraya bakar mısınız orda da sıkıntı varEt olma ihtimali düşük değil et olma ihtimali yok
gerek var mı hocam böyle konulara bir de bal konusu var oraya bakar mısınız orda da sıkıntı varEt olma ihtimali düşük değil et olma ihtimali yok
Ürüne baktım da tavuk yada dana et diye yazan bir şey yok bizim burada 160 tl ye tavuk sucuk satıyolardıtavuk sucuğu ise olabilir
Kimseye zorla bir şey satmıyorlar sonuçta kendi iradeleri var insanların.gerek var mı hocam böyle konulara bir de bal konusu var oraya bakar mısınız orda da sıkıntı var
kimseye zorla satmıyorlar zaten o kısımdan bahsetmedim hani bizim forumda böyle konular bence açılmamalı özellikle hile karıştırılabilecek şeyler sucuk gibi . İnternetten sucuk mu alınır be. Bilmeyenler alır okumaz bile buradaki yorumları.Kimseye zorla bir şey satmıyorlar sonuçta kendi iradeleri var insanların.
o da düşünmeden alanın problemi çok düşünme senkimseye zorla satmıyorlar zaten o kısımdan bahsetmedim hani bizim forumda böyle konular bence açılmamalı özellikle hile karıştırılabilecek şeyler sucuk gibi . İnternetten sucuk mu alınır be. Bilmeyenler alır okumaz bile buradaki yorumları.