eğer bide bilgisayarda 64 bit varsa yaparsınız.tamamen hikaye odaklı gitmek istiyoruz bende ryzen 3 1300x var yakın arkadaşımda da ryzen 5 1600af var bilgisayarlarımız iyi sayılır derecede diğerlerininde bizden biraz düşük
16 kişi ne yapacaksınız beyler 3-4 kişi ile rahatça yapılabilir bu iş ne 16 kişisi bari bölüşün 2 3 tane oyun çıkar bu gruptanKatılmak isterim platform oyunu yapabiliriz.
Aynen zaten 15 kişiden 5 i baştan vazgercer bir 5de dili öğrenirken kaldı sana 5.16 kişi ne yapacaksınız beyler 3-4 kişi ile rahatça yapılabilir bu iş ne 16 kişisi bari bölüşün 2 3 tane oyun çıkar bu gruptan
Ben varım, 2 hafta içinde oyunum Steam'de satışa sunulacak. Sunduğum ilk oyun olacak.Burada oyun yapmış kaç kişi var ki, herkes bir şeyler sallamış.
Buradan bizi de haberdar et.Ben varım, 2 hafta içinde oyunum Steam'de satışa sunulacak. Sunduğum ilk oyun olacak.
Adı ne idi?Ben varım, 2 hafta içinde oyunum Steam'de satışa sunulacak. Sunduğum ilk oyun olacak.
knk zordur ama yaparsan çok iyi olur kendini geliştirirsin ama önce ingilizce ve java dillerini ögrenmen gerek önce javadan başlayabilirsin kursa yazılmanı tavsiye ederim kendin yaparsan biraz karışık olurBiz baya arkadaşlarımızla grub kurduk hepimizde sistemler var yazılım öğrenip unity den 2d oyun geliştirmek istiyoruz hikaye tabanlı oyun yapmak istiyoruz google play store yapabilirmiyiz kısa bi zaman içinde değil minimum 1 yıl çalışmayı düşünüyoruz oyun için
https://store.steampowered.com/app/1360150/At_The_Downstairs/ şuan herkese açık, satışlar ise 2 hafta içinde başlayacak.Buradan bizi de haberdar et.