Neler Yeni

10 Maddede crazyboy40

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
knk R3 1200, 2358625357602357 Tİ superi besler sen ne diyorsun ya üstelik 1P çözünürlükte. :D (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalnız burada iyi boş yapmışım 5700 XT sen çok yaşa! 😂 😂 😂 en azından sonunbda (!) var. :D
Ryzen 5 1600 de, bmw gs1200 beslesin o zaman. Panigale yi naparız bilemem tabi sonuçta o bir 1199....

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Hepimizin malumu forumumuzun en çok reaksiyon veren üyesi olan @crazyboy40 bu forumda olmasaydı kaç reaksiyonunuz olurdu? Kendimden örnek vermek gerekirse 2250 değil de 1700 reaksiyonum falan olurdu sanırım. Şimdi ise bu mübarek insan crazyboy40'ın özelliklerini sizin için 10 maddede sıralıyorum;

1- Karşısına bir konu çıktığı anda ilk olarak konudaki bütün yanıtları beğeniyor.

2- Siz bir konuya yanıt yazdığınızda hemen yanıtınızı beğeniyor. (Forum Botu gibi çalışıyor adam)

3- Verdiği reaksiyonlar siz yanıt yazdıktan sonra ortalama 2 saniye içinde oluyor.

4- İki kişi tartışıyorsa savunduğu kişinin değil de her ikisinin yanıtını beğeniyor. (Eşitlik ilkesinden kaynaklı sanırım.)

5- Genellikle beğeni reaksiyonunu kullanıyor. Eğer gerçekten komik bir yanıt varsa gülücük attığı da görülebilir.

6- Kızgın, Üzgün, Şaşkın gibi puan kazandırmayan reaksiyonları kesinlikle kullanmıyor.

7- İki Hafta önceki konudaki tüm yanıtları dahi beğenebiliyor. Bunu yapma amacı, davası edindiği forumdaki tüm yanıtları beğenme vazifesidir.

8- Eğer bir gün kendi yanıtlarını dahi beğendiğini görürseniz şaşırmayın. Çünkü o bu vazifeyi ilahi bir güç ile yerine getiriyor.

9- Profil fotoğrafını değiştirdiğinde bu ilahi gücünü kaybedeceğini düşünüyor.

10- Son olarak belirtmeliyim ki İYİ Kİ VARSIN @crazyboy40 :love:
krala beton yetmez 4 hafta önce açtığım konu tekrar gündeme geldi onu bile beğendi :)

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Konuyu sürekli hortlatıyorlar. Ne çok sevenin varmış. 😁
O değilde ben senin o SDN'de konu açan kişi olduğunu sonradan öğrendim isimlere değil genellikle PP'ye bakıyorum burada da sürekli birilerini karıştırıyorum biri fardı adı F ile başlıyor şimdi sorsan nerede gördün diye daha önce görmüşlüğüm filan vardır ama PP'si olmadığı için tanımam fakat crazyboy40 gibi bir nick + pembe C olunca 😂 😂 😂 😂 😂 🤭 🤭 🤭 🤫 🤫 🤫

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
O değilde ben senin o SDN'de konu açan kişi olduğunu sonradan öğrendim isimlere değil genellikle PP'ye bakıyorum burada da sürekli birilerini karıştırıyorum biri fardı adı F ile başlıyor şimdi sorsan nerede gördün diye daha önce görmüşlüğüm filan vardır ama PP'si olmadığı için tanımam fakat crazyboy40 gibi bir nick + pembe C olunca 😂 😂 😂 😂 😂 🤭 🤭 🤭 🤫 🤫 🤫
PP önemli tabi. SDN'deki Mavi Y PP'mi de seviyorum. 😁

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
knk R3 1200, 2358625357602357 Tİ superi besler sen ne diyorsun ya üstelik 1P çözünürlükte. :D (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalnız burada iyi boş yapmışım 5700 XT sen çok yaşa! 😂 😂 😂 en azından sonunbda (!) var. :D
:) :) :) hocam benim tahminim iki hesap tek kişiye bağlı olabilir..

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
bu arada forumda bir aralar bir konuyu 3 kişi filan baya baya baya uzatmıştık en popülerlere girmişti forumun büyümesinde katkıda bulunmuştuk en son konuda bile baya baya hit almıştı konu hergün böyle konular açsak techpowerup'ı bile geçer forum. :D

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
@Yasin Çelik dostum bir de aklıma geldi, sıra sıra böyle göz önünde ki bütün kullanıcılar için yapsan. Zaten yapıcam demişsin ama karantina da canımız sıkılıyor daha hzılı gelse daha iyi olur aslında, çünkü bu konu çok iyi oldu. 😊

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom