Neler Yeni

10. Sınıf bittiğinde okul değiştirebilirmiyim

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
Anadolu lisesinde 10. sınıf okuyorum okulum berbat bir şey zorla kitap aldırıyorlar devletin kitapları çöp şu kırtasiyeye gidin alın diyor almayınca da soruları deftere yazın diyor tamam eyvallahta adam 3 cümle söylüyor ve tekrarlamıyor hızlı yazmaya çalışınca yazın berbat diyor sinirden ağlamak istiyorum kitaplar ise Set + başka kitaplar ile 350-400 TL arasında değişiyor, sırf edebiyat dersinde soruya cevap veremedik diye hepimize soru bankası da aldıracak yani buna 400-500 arası harcama yapmamızı istiyorlar. Maddi durumumuz iyi değil şu an ne yapacağımızı bilmiyorum. Arkadaşım meslek lisesinde, kitap aldırmıyorlar, arkadaş çevresi gayet güzel, kavgası cartı curtu yok burası ise kantinde bir küçük tost bile 8 TL ayran 2.5 TL suda 2 TL di sonra indirim yapıp 1.5 yaptılar. Soruma gelirsek ben bu seneyi bitirip Meslek lisesine gidebilirmiyim
Dediklerin gibi ise Meslek lisesine geç. Bende Meslek lisesinde okuyorum hocalar en azından adam gibi anlatıyor.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Anadolu lisesinde 10. sınıf okuyorum okulum berbat bir şey zorla kitap aldırıyorlar devletin kitapları çöp şu kırtasiyeye gidin alın diyor almayınca da soruları deftere yazın diyor tamam eyvallahta adam 3 cümle söylüyor ve tekrarlamıyor hızlı yazmaya çalışınca yazın berbat diyor sinirden ağlamak istiyorum kitaplar ise Set + başka kitaplar ile 350-400 TL arasında değişiyor, sırf edebiyat dersinde soruya cevap veremedik diye hepimize soru bankası da aldıracak yani buna 400-500 arası harcama yapmamızı istiyorlar. Maddi durumumuz iyi değil şu an ne yapacağımızı bilmiyorum. Arkadaşım meslek lisesinde, kitap aldırmıyorlar, arkadaş çevresi gayet güzel, kavgası cartı curtu yok burası ise kantinde bir küçük tost bile 8 TL ayran 2.5 TL suda 2 TL di sonra indirim yapıp 1.5 yaptılar. Soruma gelirsek ben bu seneyi bitirip Meslek lisesine gidebilirmiyi
MEB e mail vs. ile ulaş zorla kitap aldırdıklarını söyle çok büyük cezaları var.

susludayi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
donanimarsiviniyedim
Top Bottom