10.sınıf için kaynak önerisi

Ben olsam coğrafya çözeceğime Mat veya fkb çözerdim. Yine herkesin kendi tercihi yazılı için falan çözülebilir
Tekrar amaçlı çözmeyi planlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

On numara set dizmişsin bunları güzelce çalış tyt'nin içinden geçersin. Ben 11'im şu an tyt'm zayıf sen bu sene bu kitapları güzelce çöz çok önemli bak çok güzel doğru yayınlar almışsın.
Teşekkürler önerileriniz için , bütçem el verince tyt kitapları alıcam ve biraz daha 10.sınıf kaynağı almayı düşünüyorum. Yaz tatilinde ise tyt tekrarı ve bol bol deneme çözmeyi hedefliyorum Resimdekiler dışındada matematik çap plus, kimya ve biyoloji de eis Ders anlatım föyü , hız ve renk yayınları paragraf var.

Teşekkürler önerileriniz için , bütçem el verince tyt kitapları alıcam ve biraz daha 10.sınıf kaynağı almayı düşünüyorum. Yaz tatilinde ise tyt tekrarı ve bol bol deneme çözmeyi hedefliyorum Resimdekiler dışındada matematik çap plus, kimya ve biyoloji de eis Ders anlatım föyü , hız ve renk yayınları paragraf var.
Umarım istediğiniz hedefe ulaşırsınız :)

seneye de fiyatlar artacağı için tyt kitapları bu seneden almak mantıklı ama çözme daha erken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,228
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri