Neler Yeni

10.Sınıf Kaynak Önerisi Yapabilir misiniz?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
O yüzden çok fazla konuyu tekrar etmelisiniz. Biz ders tekrarı olarak başladığımızdan bana bunları aldırttılar Matematik Soru bankası ile Fasikül arasında dağ kadar fark var fasikülde 10 soru yapamıyorum soru bankasında 2 tane yapamamıştım. Fasikülü ben de çözdükçe moralimi sıfırlıyor.
Anladım, bu attığınız kaynaklar iyidir yani değil mi? Malum fiyatlarıda zaten uçtu kitapların kötü olmasını istemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çap temeldi ama demekki tekrarlarınız kötüydü herneyse zaten 10da şunları yapın problemler(9) üçgenler (9) şunları bilmeden gelmeyin tabikide laf etmiyorum size
Hocam halledilmeyecek şeyler değil bence biraz abartınız gibi geldi bana :D

Son düzenleme:

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Anladım, bu attığınız kaynaklar iyidir yani değil mi? Malum fiyatlarıda zaten uçtu kitapların kötü olmasını istemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam halledilmeyecek şeyler değil bence biraz abartınız gibi geldi bana :D
Hocam problemleri abarttım mı haha hocam abartman gereken konu problem ve geometri problemden 14 soru geliyo Allah aşkına

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Evet, Kafa Dengi diye bir kaynak bitirmiştim matematikten sonra ÇAP aldım daha en başından zor gelmişti bana, çabuk pes ettim.
Bu kitapların hepsini okul verdi. Bu sene ve sonraki senem son olduğu için özel gidiyorum bunları verdiler. Hocalardan kitap önerisi istiyeceğim uygun gördükleri varsa yazarım yine size. Yani şuanlık bu söylediğim kitapların 10.sınıfını çözüyorum zor soru da var orta soru da bu Yayın evleri zaten lise kitapları arasında duyurmuş evler bir özellikle palme, eğitim Vadisi ve çap en önde gelenler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,818
Üyeler
165,241
Son üye
Seliora
Top Bottom