Anladım, bu attığınız kaynaklar iyidir yani değil mi? Malum fiyatlarıda zaten uçtu kitapların kötü olmasını istemem.O yüzden çok fazla konuyu tekrar etmelisiniz. Biz ders tekrarı olarak başladığımızdan bana bunları aldırttılar Matematik Soru bankası ile Fasikül arasında dağ kadar fark var fasikülde 10 soru yapamıyorum soru bankasında 2 tane yapamamıştım. Fasikülü ben de çözdükçe moralimi sıfırlıyor.
Hocam halledilmeyecek şeyler değil bence biraz abartınız gibi geldi banaÇap temeldi ama demekki tekrarlarınız kötüydü herneyse zaten 10da şunları yapın problemler(9) üçgenler (9) şunları bilmeden gelmeyin tabikide laf etmiyorum size
Bütün derslerde EIS'ı başarılı buluyorum ben.EİS Kimya hocamız önermişti, diğer dersleri nasıl?
Hocam problemleri abarttım mı haha hocam abartman gereken konu problem ve geometri problemden 14 soru geliyo Allah aşkınaAnladım, bu attığınız kaynaklar iyidir yani değil mi? Malum fiyatlarıda zaten uçtu kitapların kötü olmasını istemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam halledilmeyecek şeyler değil bence biraz abartınız gibi geldi bana
Yok o konuda haklısınız ama halledilmeyecek şeyler değil sonuçta onu demek istiyorum.Hocam problemleri abarttım mı haha hocam abartman gereken konu problem ve geometri problemden 14 soru geliyo Allah aşkına
Hayatta hiçbirşey halledilmeyecek gibi bir şey değildir zaten halledersin ama çok zamanını alır özellikle problemlreYok o konuda haklısınız ama halledilmeyecek şeyler değil sonuçta onu demek istiyorum.
Evet, Kafa Dengi diye bir kaynak bitirmiştim matematikten sonra ÇAP aldım daha en başından zor gelmişti bana, çabuk pes ettim.
Bu kitapların hepsini okul verdi. Bu sene ve sonraki senem son olduğu için özel gidiyorum bunları verdiler. Hocalardan kitap önerisi istiyeceğim uygun gördükleri varsa yazarım yine size. Yani şuanlık bu söylediğim kitapların 10.sınıfını çözüyorum zor soru da var orta soru da bu Yayın evleri zaten lise kitapları arasında duyurmuş evler bir özellikle palme, eğitim Vadisi ve çap en önde gelenler.Anladım, bu attığınız kaynaklar iyidir yani değil mi? Malum fiyatlarıda zaten uçtu kitapların kötü olmasını istemem.