Akademik anlamda başarılı olmak adına hedefleri olan 10. sınıflar 11'e geçerken ne yapmalı? Biliyorum burası genel amacı ile oyuncu platformu fakat belki bilgisi olan ve yardımcı olabilecek vardır diye sormak istedim.
9 ve 10. Sinif konularini tekrar etmeli çıkmiş tyt sorulari cözülebilir.Akademik anlamda başarılı olmak adına hedefleri olan 10. sınıflar 11'e geçerken ne yapmalı? Biliyorum burası genel amacı ile oyuncu platformu fakat belki bilgisi olan ve yardımcı olabilecek vardır diye sormak istedim.
eğer düzeyin fena değilse
mat1 komple bitir en az 1 kaynaktan
türkçe dil bilgisini yala yut
tyt fen konularını birer kaynaktan bitir
3 ay fazlasıyla yeter
ben çalışmamıştım çünkü teme
teşekkürler.eğer düzeyin fena değilse
mat1 komple bitir en az 1 kaynaktan
türkçe dil bilgisini yala yut
tyt fen konularını birer kaynaktan bitir
3 ay fazlasıyla yeter
ben çalışmamıştım çünkü temelim sağlamdı yazılalara çok çalıştığımdan
ama siz çalışın
rica ederimMesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler.
Anladım. Kolay gelsin.şahsen ben bu yaz bütün 9 10 konularını programlı bir şekilde çalışacağım
Mat1, dil bilgisi+paragraf da hem fikirim fakat tyt fen konusunda aklımda şüphe var. Unutulur diyor çoğu 12. sınıf. Sizce tyt feni de bitirmeye gerek var mı?Kesinlikle TYT'yi bitirmeye çalış.
11 ve 12 özellikle 11 oldukça zor hele de sayısal bölüm seçti isen.
11'de de AYT'yi 11 ile birlikte götür 11'in yaz ayında 12'ye çalış ama bu yaz kesinlikle TYT'yi bitir.
TYT esasında bitmeyen bir şey o yüzden tur tekniği dedikleri bir teknik var konuları belirli aralıklarla tekrar edip test çözerek pekiştirme.Anladım. Kolay gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mat1, dil bilgisi+paragraf da hem fikirim fakat tyt fen konusunda aklımda şüphe var. Unutulur diyor çoğu 12. sınıf. Sizce tyt feni de bitirmeye gerek var mı?
Anladım teşekkürler. Evet bu arada sayısalım. 9'um çok eksik ama 10. sınıfta haftada verimli biçimde ortalama 35-48 saatlik çalışma periyoduna başladım. Çok bir eksiğim yok 10'a dair.Umarım bu yazda 9'u halleder yoluma devam ederim. Olurda forumun ve bizim başımıza bir şey gelmezse 2023'de yks sınavından sonra bu yorumu sonucumla editlemeyi isterim. Yeniden teşekkürler,iyi günler.TYT esasında bitmeyen bir şey o yüzden tur tekniği dedikleri bir teknik var konuları belirli aralıklarla tekrar edip test çözerek pekiştirme.
Bu tekniği araştırıp kendine bir TYT programı çıkartırsan unutmazsın. TYT fen oldukça önemli, sayısal seçti isen TYT fen'in 10.sınıf olan kısmından bazı konular 11 fen'de de çıkıyor özellikle fizik ve kimya konularına bakarsan bir çoğunun 10 fen ile ortak olduğunun 10'un devamı niteliğinde olduğunu görürsün.
10'u zaten verimli bir şekilde bitirmişsin, bu yaz 9'u halledip 10'u da iyice pekiştir.Anladım teşekkürler. Evet bu arada sayısalım. 9'um çok eksik ama 10. sınıfta haftada verimli biçimde ortalama 35-48 saatlik çalışma periyoduna başladım. Çok bir eksiğim yok 10'a dair.Umarım bu yazda 9'u halleder yoluma devam ederim. Olurda forumun ve bizim başımıza bir şey gelmezse 2023'de yks sınavından sonra bu yorumu sonucumla editlemeyi isterim. Yeniden teşekkürler,iyi günler.