LaketrooS
80+ Silver
Ya bunu ben atmıştım yine atacaktım bende önce davrandın. Olsun
Ya bunu ben atmıştım yine atacaktım bende önce davrandın. Olsun
Doğrudur hocam.2 kez anasörde kaldım. Elektrik kesintisi yüzünden gündüz vaktiydi. Oturdum kapıya tıkladım kat görevlisi geldi. Asansörü yukarı asıldı motor dairesinden çıkabilecek kadar mesafe olduğu zaman açıp kapıyı çıkardı. Sonra kapıyı geri kapattı. Birinde de küçük çocuk vardı ağlamaya başladı bir de onu avuttum.
Çakılma dediğiniz şey asansörün halatlarının kopmasıyla meydana gelir. Asansörün halatı kopması durumunda asansör bile parçalanıyor, basınçtan kat kapılarını bile patlatıyor. İçindekinin yaşaması imkansız. Sizin tanıdığınızda asansör vurmamıştır. 0. katta durmak yerine freni kapayamayıp tampona oturmuştur.asansörün düşmesi nasıl imkansız? benim tanıdığım yere çakıldı.
Hocam o araya el kaptırmak yeni asansörlerde imkansız gibi bir şey. Fotoseller var, engel görünce kapıyı kapatmaz. Eski tip asansörlerde de o araya el sokmak için kapı açık olmalı. Onun dışında oraya elini kaptıran birinin yapabileceği bir şey yok.bende bir soru sorayim başıma geldi ordan biliyorum asansör boşluğumu deniyor o kapı ile asansör arasıda böle ufak bir boşluk var yanlışsam düzeltin elini kaptıran biri ne yapmalı ? tşkler
eski tip asansördü herhalde bilmiyorum ki elimi kaptırmıştım araç anahtarını oynarken elimden kaçırdım tutucam diye hamle yapinca nasıl becerdim bilmiyorum sonrasi malum el bileğim kırıldıHocam o araya el kaptırmak yeni asansörlerde imkansız gibi bir şey. Fotoseller var, engel görünce kapıyı kapatmaz. Eski tip asansörlerde de o araya el sokmak için kapı açık olmalı. Onun dışında oraya elini kaptıran birinin yapabileceği bir şey yok.