Neler Yeni

Asansörde kalınca ne yapmalı?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 kez anasörde kaldım. Elektrik kesintisi yüzünden gündüz vaktiydi. Oturdum kapıya tıkladım kat görevlisi geldi. Asansörü yukarı asıldı motor dairesinden çıkabilecek kadar mesafe olduğu zaman açıp kapıyı çıkardı. Sonra kapıyı geri kapattı. Birinde de küçük çocuk vardı ağlamaya başladı bir de onu avuttum.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
2 kez anasörde kaldım. Elektrik kesintisi yüzünden gündüz vaktiydi. Oturdum kapıya tıkladım kat görevlisi geldi. Asansörü yukarı asıldı motor dairesinden çıkabilecek kadar mesafe olduğu zaman açıp kapıyı çıkardı. Sonra kapıyı geri kapattı. Birinde de küçük çocuk vardı ağlamaya başladı bir de onu avuttum.
Doğrudur hocam.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
asansörün düşmesi nasıl imkansız? benim tanıdığım yere çakıldı.
Çakılma dediğiniz şey asansörün halatlarının kopmasıyla meydana gelir. Asansörün halatı kopması durumunda asansör bile parçalanıyor, basınçtan kat kapılarını bile patlatıyor. İçindekinin yaşaması imkansız. Sizin tanıdığınızda asansör vurmamıştır. 0. katta durmak yerine freni kapayamayıp tampona oturmuştur.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Video çıkınca beni de etiketler misiniz?

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
(Sadece şaka amaçlıdır.)
Soruları düzenleyip yeniden ve en basit şekilde doğru cevaplarla yanıtlayacağım.
1- Niye asansörde kalırsınız?
Cevap:
Allah kadere öyle istediği için.

1_A - Elektrik gidince asansörden kurtulmanın bir yolu var mıdır?
Cevap:
Elektrik duası ile her şey çözülecektir.

1_B - Elektrik dalgalanmalarında niye asansörde kalırım?
Cevap:
Allah öyle yaratmış

2- Asansörde kalınca ne yapmalı?
Cevap:
Yetkili birisi gelene kadar asla ses çıkartmadan orada beklemeli, her hangi bir agayı arayarak eğlenceli vakit geçirmelisiniz. (İnstagram'dan birbirinize komikli videolar da atabilirsiniz)

3_A - Asansörler düşer mi?
Cevap:
Allah düş demeden düşmez.

3_B - Asansörde kalınca dışarıdan müdahale yapılmadan çıkmanın bir yolu var mı?
Cevap:
Diğer kesin işe yarayacak ve net cevaplarımın aksine bu soruya açık bir yanıt vermek istemiyorum. Sadece asansörün içinden "immeti mihammed yetişiiğn" demeniz sizi kurtarmaya yetecek olabilir.

3_C - Asansörün üstünden çıkmanın bir yolu var mı?
Cevap:
Tabi ki de var. Evden çıkmadan önce kesinlikle cebinize bir taşlama makinesi atın. Asansörde kalırsanız tavanı keserek çıkabilirsiniz (onu cebe atan prizi de ayarlasın artık). Ayrıca hırsızlık gibi durumlarda insanların kollarını öhöm (Bu yöntemi kesinlikle destekliyorum, şakasız). Devam edelim.

3_D - Asansörün ağırlığını aşarsak ne olur?
Cevap:
Hiç bir şey olmaz. 250 kg taşıma sınırı olan asansöre kucak kucağa 6 kişi binerek 7. kata çıkabiliyoruz. Kişi başı 80 kg dan hesaplayın işte. Zaten yukarıda benzer bir soruyu cevaplayarak, Allah'ın düş demeden düşmeyeceğini bildiğinize göre bir sıkıntı yok demektir.

(Sadece şaka amaçlıdır. Ve evet üşenmeden yazdım.)

WhoCares

80+ Gold
bende bir soru sorayim başıma geldi ordan biliyorum asansör boşluğumu deniyor o kapı ile asansör arasıda böle ufak bir boşluk var yanlışsam düzeltin elini kaptıran biri ne yapmalı ? tşkler

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
bende bir soru sorayim başıma geldi ordan biliyorum asansör boşluğumu deniyor o kapı ile asansör arasıda böle ufak bir boşluk var yanlışsam düzeltin elini kaptıran biri ne yapmalı ? tşkler
Hocam o araya el kaptırmak yeni asansörlerde imkansız gibi bir şey. Fotoseller var, engel görünce kapıyı kapatmaz. Eski tip asansörlerde de o araya el sokmak için kapı açık olmalı. Onun dışında oraya elini kaptıran birinin yapabileceği bir şey yok.

WhoCares

80+ Gold
Hocam o araya el kaptırmak yeni asansörlerde imkansız gibi bir şey. Fotoseller var, engel görünce kapıyı kapatmaz. Eski tip asansörlerde de o araya el sokmak için kapı açık olmalı. Onun dışında oraya elini kaptıran birinin yapabileceği bir şey yok.
eski tip asansördü herhalde bilmiyorum ki elimi kaptırmıştım araç anahtarını oynarken elimden kaçırdım tutucam diye hamle yapinca nasıl becerdim bilmiyorum sonrasi malum el bileğim kırıldı :peeposad:

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami

Top Bottom