Neler Yeni

10. sınıfım dal seçimi hangi yeri seçeyim yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
10.sınıfım elektirik bölümüne seçildim ama bir yanımda bilgisayar istiyor 2 yerdende mezun olursam se olurum üniversiteye gitsem ne olurum beni bir aydınlatın

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
10.sınıfım elektirik bölümüne seçildim ama bir yanımda bilgisayar istiyor 2 yerdende mezun olursam se olurum üniversiteye gitsem ne olurum beni bir aydınlatın
Hangi dali sectigin degilde ne kadar derece yaptigin daha önemli çok sıkı çalışman lazım yoksa öğretilen o kadar bilgiye rağmen is bulamazsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi dali sectigin degilde ne kadar derece yaptigin daha önemli çok sıkı çalışman lazım yoksa öğretilen o kadar bilgiye rağmen is bulamazsin
ortalamam ortalarda mesela bilgisayardan mezun olsam ne olurum direkt yada 2-4 yıllık ünide ne olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

elektirikte daha iyi olur diyorlar sizce nasıldır

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
ortalamam ortalarda mesela bilgisayardan mezun olsam ne olurum direkt yada 2-4 yıllık ünide ne olurum

Pc den mezun olursan yazilim okuyabilirsin devlet babinda çok araniyor

Pc den mezun olursan yazilim okuyabilirsin devlet babinda çok araniyor

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

Ortalaman ortalarda olmasi yetmez diploma puani 0.6 la carpilip yerlestirme puanina ekleniyor en az 30 en fazla 60 olacak sekilde bunu 45-55 arasinda tutup tyt ve ayt de iyi puan yapman lazim

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
Ortalaman ortalarda olmasi yetmez diploma puani 0.6 la carpilip yerlestirme puanina ekleniyor en az 30 en fazla 60 olacak sekilde bunu 45-55 arasinda tutup tyt ve ayt de iyi puan yapman lazim
dediklerinden pek anlamadım ama yine eyvh

PC den mezun olursan yazilim okuyabilirsin devlet babinda çok araniyor

PC den mezun olursan yazilim okuyabilirsin devlet babinda çok araniyor
lise bitince mi yoksa ünide gerekiyor mu yada 2 yıllık

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Sen o iş bulamazsın diyenlere bakma. Hangisini daha çok seviyorsan o bölümü seç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
Bilişim teknolojileri alanını seçtim 10. sınıfta şuan 12. Sınıf oldum
yani iyi mi? kolay mı bölüm ben açıkcası filozof falan değilim elektirik zor gibi bilişimi dahada seviyorum bilgisayarlarla aram iyi meslek oldundan hocalarda kafa dengi

Sen o iş bulamazsın diyenlere bakma. Hangisini daha çok seviyorsan o bölümü seç.
öylede iş bulamazsam ne olucak bir araştır bence mezun olup kaç milyon kişi var işsiz adam gidiyor iş olmadına fabrikada çalışıyor bu iş istekten çok duruma göre oluyor bence

Top Bottom