10. SINIFTA KALMA .

Reaksiyon skoru
13
Merhaba ben büyük ihtimal sinifta kalcam daha digrusu nasil oldunu bilmiyorum edebiyat ve genel ortalamam 50 den yüksek fakat 3 dersten kaliyorum.
Bu durumda sınıfta kaliyomuyum geciyomuyum?

Merhaba ben büyük ihtimal sinifta kalcam daha digrusu nasil oldunu bilmiyorum edebiyat ve genel ortalamam 50 den yüksek fakat 3 dersten kaliyorum.
Bu durumda sınıfta kaliyomuyum geciyomuyum?

Matematik,ingilizce,edebiyat gibi derslerden kalmaman lazım ortalaman 50 olup 3 dersten kalırsan sorumluğa kalıyorsun bildiğim kadarıyla

Edebiyat 50, mat 45'den düşükse ders ortalaması kalırsın. Ama okuldaki hocaların bırakmaz sözlüyle falan yükseltirler.

Edebiyat 50, mat 45'den düşükse ders ortalaması kalırsın. Ama okuldaki hocaların bırakmaz sözlüyle falan yükseltirler.
Öyle bir kural mı var?
Ortalaman 50 üzeri ise her türlü geçiyorsun diye biliyorum. Kaldığın derslerden sorumlu veriyorsun.

Ortalaman her sene yüksek olsun , 50 üstü olsun sınıfı geçiyim yeter düşüncesi çok yanlış.

Ortalaman her sene yüksek olsun , 50 üstü olsun sınıfı geçiyim yeter düşüncesi çok yanlış.
Ne alaka knk adam senden ortalamam kaç üstü olsun diye mi soruyor sınıfta kalıyor muyum diye soruyor sen ne yazıyorsun komik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri