Neler Yeni

10.sınıftan 11'e geçtim şu yaz tatilinde ne yapmalıyım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,392
İsim
Ahmet Sevinç
şimdi benimde sorum olacak bende 10 dan 11 e geçtim tyt çalışmayı düşünüyorum matematiğim ise oldukça iyi hatta bu yazda çalışacaklarım ile daha da iyi olur sorum şu : matematik ve türkçe çalışacağım orası kesin peki diğer dersler için özet kitabı veya soru bankası alsam
mı ( mesela din felefe tarih kimya fizikte biyolojide alacağım özet kitablarını alacağım belki kimyam berbat olduğu için soru bankasıda alırım biyolojidende alırım ucuz bir şey ) birde 49 günde tyt kampı çalışacağım her güne 1 konu çalışsam olur mu bunlardan yani planlarım nasıl
TYT Türkçe ve Mat halletmeye bak bence. Mezuniyetine bir sene kalan bir mühendis adayı olarak söyleyim.
Dostum yapman gereken şey TYT çalışmak. Güzelce aç kamp videolarını ve izle.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
şimdi benimde sorum olacak bende 10 dan 11 e geçtim tyt çalışmayı düşünüyorum matematiğim ise oldukça iyi hatta bu yazda çalışacaklarım ile daha da iyi olur sorum şu : matematik ve türkçe çalışacağım orası kesin peki diğer dersler için özet kitabı veya soru bankası alsam
mı ( mesela din felefe tarih kimya fizikte biyolojide alacağım özet kitablarını alacağım belki kimyam berbat olduğu için soru bankasıda alırım biyolojidende alırım ucuz bir şey ) birde 49 günde tyt kampı çalışacağım her güne 1 konu çalışsam olur mu bunlardan yani planlarım nasıl
Çok kasmana gerek yok, sen TYT konularını kamplardan izleyip öğrenmeye bak. Kamp kitaplarını al soru bankasıda alabiliyorsan al. Yaz tatilinde TYT Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri'ni(Fizik,Kimya,Biyoloji) hallet.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,392
İsim
Ahmet Sevinç
Çok kasmana gerek yok, sen TYT konularını kamplardan izleyip öğrenmeye bak. Kamp kitaplarını al soru bankasıda alabiliyorsan al. Yaz tatilinde TYT Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri'ni(Fizik,Kimya,Biyoloji) hallet.
hocam videolar aşırı can sıkıcı ya şu tyt kampı videolarına zor dayanırım bide yazın etkiside var
ama dediğiniz gibi sözel dersler dışında video izlerim anlamaya çalışırım özellikle fende bazı konular sıkıntı

JANEH

80+ Bronze
eyer hedefin yüksekse tyt yi bitirmen lazım ekim ayına kadar

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
9 ve 10 um iyi değil ama artık birşeyler yapmam lazım yaz tatilini çok verimli geçirmek istiyorum hedefim tıp yaz tatilindeyim 11.sınıfa sağlam geçmek istiyorum ne yapmam lazım
sana program ayarlayam hemen cok klasik ama 11e geçerken bence gayet yeterli günde 2-3 saatte tyt hallettirir sana eksiklerin olursa da halledersin
20 paragraf
20 problem
türkçe konu ( dil bilgisi . noktalama işaretleri , cart curt işte ya)
sosyal kısmını hallet tyt sosyal kolay zaten
matematik için ayriyeten bence 2 saat ayır 10 soru da olsa anlayarak cidden anlayarak nasıl yaptığını bilerek çöz
yapabilirim dersen de fen çalış biyoloji çok kolay net getiriyor ben kimya yapamadığım için çalışmadım ama fizik kolay geliyor bana onu hallettim
bunlar yeter sana cidden çok az bir program bu ama senin işini görür çokda şey yapma

Top Bottom