175 TL var benim hesapta belki ilk indiriminde alırımŞu an gamepassle oynuyorum (3 aylık kod) ama rahat edemiyorum ya, benim olması lazım. Hem forza gamepassle oynanabilecek bir oyun değil bence, yeni oyun 3 yıl sonra çıkıyor uzun vadede de satın almak daha mantıklı oluyor
O kadar düşer mi ilk indiriminde bilmiyorum hocam, ekleme yapmanız gerekebilir. İlk indirim ne zaman olur o da kayıp175 TL var benim hesapta belki ilk indiriminde alırım
Ppn gibi oldum
Dostum Steam cüzdan kodum var alıyım sana istersenBöyle böyle indirimlerle FH5 i alacağım inşallah
Forzadan bahsetmiyorsunuz herhalde dimiDostum Steam cüzdan kodum var alıyım sana istersen
FH5 derken neyi kast ettin benım aklıam o geldi forza horizan 5 Steam fiyatı %20 indirimli hediye yollarımForzadan bahsetmiyorsunuz herhalde dimi
Dalgınlık ya kusura bakmayın, kodlardan bahsediyorsunuz sandım baya işime gelir aslında ama alırsam premium edition almak istiyorum size de sıkıntı yaratmak istememFH5 derken neyi kast ettin benım aklıam o geldi forza horizan 5 Steam fiyatı %20 indirimli hediye yollarım