bilmiyorum denemedim ama deneyenler var galiba oluyorkredi kartı mı değiştirmemiz lazım bi 3 tane daha almak için yoksa hesap değiştirmek yetiyor mu
bilmiyorum denemedim ama deneyenler var galiba oluyorkredi kartı mı değiştirmemiz lazım bi 3 tane daha almak için yoksa hesap değiştirmek yetiyor mu
hesap değiştirerek mi denemişler kredi kartını değiştirerek mibilmiyorum denemedim ama deneyenler var galiba oluyor
hesap değişmek yetiyorkredi kartı mı değiştirmemiz lazım bi 3 tane daha almak için yoksa hesap değiştirmek yetiyor mu
o zaman çok iyi hocam strayi yarı fiyatına getiririm benhe
hesap değişmek yetiyor
harbi mi ya ben bitti diye kampanyaları yapmyıordum hay allahın cezası yalancılarİşinize yaradıysa ne mutlu bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun kardeşim
Yalan
Tükendi şuan
Nerden baktinizBu akşam saat 21.00 itibariyle tekrar stoklara girecek.
gelir be deme öyle umutluydum be alarm kurmuśtum4x4 kampanyasında mevcuttu ama kaldırmışlar. Bugün gelmez. Kampanya iptal.
Yarın gelir belki. Sabah vardı. Şuanda kaldırmışlar.gelir be deme öyle umutluydum be alarm kurmuśtum
İptal mi oldu hocam kampanya?Yarın gelir belki. Sabah vardı. Şuanda kaldırmışlar.
Ah be hocam mezarcılığın gözü kör olsun,bekledik o kadar.Neyse başka fırsatlara artık.Yokmuş