bu firmadan çok oyun kodları aldım herhangi bir sorun yaşamadım ama yoğunluğa bağlı olarak stok tükenmesi yaşanabilir buda size iade olarak yansıyabilir.Yorumlarında teslim edilmediğine dair paylaşımlar var. Sıkıntı olmaz değil mi?
Bir de birden fazla alabiliyor muyuz? Yani birden fazla alırsak sıkıntılı kod gelmez değil mi?
Karşılıksız para istiyor musun istiyorsan verim soyle bak5-10TL atsana reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
dur la bu dilenmeye giriyodu yok öyle bir şey gerek yok
yok ab yok ban yedirtme bize 11 uyarı var skadlşaskdlsakdKarşılıksız para istiyor musun istiyorsan verim soyle bak
kaptım hemenSelamlar!
Büyük bir indirim değil fakat daha uyguna geleceği için paylaşmak istedim.
Ürün linki.
Şuanda dijital ürünlerde %15'lik bir indirim var.
Sepete eklediğimizde 6,80 TL oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Ekstra olarak tek tek kampanya bitinceye kadar alabiliyoruz.
İsteyen olursa diye paylaşmak istedim.
İyi günler dilerim!
Hepsiburada üzerinden satın alıyoruz yani aracı olarak düşün HB'yi.Satıcı diyemez mi "Ben gönderdim beni ilgilendirmez." ?
Çoktan aldım da ... HB teslimatı kontrol edebilir mi? Sonuçta satıcının email ile benim aramda olan bir şey.Satın alımına bakar, gönderilmediğine bakar, Steam yükleme zamanını atarsın, Steam bakiyeni atarsın paranı geri iade verirler.
Burada güvenliği sağlayacak kilit isim HB'nın ta kendisi.Çoktan aldım da ... HB teslimatı kontrol edebilir mi? Sonuçta satıcının email ile benim aramda olan bir şey.
Selamlar!
Büyük bir indirim değil fakat daha uyguna geleceği için paylaşmak istedim.
Ürün linki.
Şuanda dijital ürünlerde %15'lik bir indirim var.
Sepete eklediğimizde 6,80 TL oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Ekstra olarak tek tek kampanya bitinceye kadar alabiliyoruz.
İsteyen olursa diye paylaşmak istedim.
İyi günler dilerim!
Sırf kampanya konusuna "kampanya linkini" de eklediği için reaksiyon bıraktım.
Umarım reaksiyon kasmak için düz SS atıp geçmek yerine, diğer kullanıcılar da aynı şeyi yapar.