10 yıl sonra bilgisayar değiştiriyorum öneriler

Subutayt

80+
Reaksiyon skoru
0
10 yıllık masaüstünden üniversiteye gideceğim için laptopa geçiyorum bütce 60k oyun oynayan biri değilim siber güvenlik alanında ilerliyorum Mac almayı düşündüm ama forumda sanal makinalarda kısıtlayıcı olduğunu okudum şuan aklımda Thinkpad var başka öneriniz varsa bekliyorum

10 yıllık masaüstünden üniversiteye gideceğim için laptopa geçiyorum bütce 60k oyun oynayan biri değilim siber güvenlik alanında ilerliyorum Mac almayı düşündüm ama forumda sanal makinalarda kısıtlayıcı olduğunu okudum şuan aklımda Thinkpad var başka öneriniz varsa bekliyorum
BIr bakın isterseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlarda iyi.

Gaming laptoplardan uzak durmaya çalışıyorum sanal makina açınca pili max 2 saat gidiyor pirize bağlı yaşamak istemiyorum

Asus Zenbook 14 serisine bir göz at. Sanal bilgisayar için çok çekirdekli işlemci ve yüksek RAM'e ihtiyaç olacaktır. 16 çekirdek ve 32 GB RAM'i olan modelleri incele. Kötü yanı ekranın 14 inç olması. Buna bağlı olarak batarya süresi de uzun olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,469
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri