10 Yillik Pc'ye Upgrade

Bak mesela m2 ssd bile var komple bir süre işini görür
Ram anlamında sıkıntı yaşamaz mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. Attığıma bakabilirsiniz idare wder çünkü ryzen apular 2500 3 k dan aşağı yok
Ben şöyle bı sistem buldum baya bı uygun sence nasıl hani en azından valo csgo zula filan öyle açması yeter

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar benim çok eskiden kalan yaklaşık bi 10 yıllık PC im var ve bu PC yi kısaca modifiye etmek istiyorum
ANAKART: GIGABYTE -G31M-ES2L
İŞLEMCİ: İNTEL PENTİUM E5500 2,80 GHz
PSU : 230 w
1 GB ram var bunu 2 + 2 4gb ram yapıcam
Aklımda şuan ekran kartı yok oynuyacağim oyunlarda CSGO. GTA 5 VALORANT bu tarz oyunlar ve arkadaşlar sizden yardım istiyorum bütçem çok fazla yok en düşük ayarlarda açması ve kasmaması benim için yeterli bu oyunları oynamam için ne yapmalıyım sisteme şimdiden teşekkürler
ikinci el gt 1030 bak

biraz zor hocam sistemi satıp üstüne eklemeniz gerekir minimum 3-4k olsa hani bir şey diyeceğim de 2-2.5kya valorant oyantır ama gta5 i sanmıyorum

Ben şöyle bı sistem buldum baya bı uygun sence nasıl hani en azından valo csgo zula filan öyle açması yeter
Uygun duruyor hocam işinizi görür bir süre oynarsınız iyi kötü

Nerde yaşıyorsunuz o taraflardan ilanlara bakayım öneride bulunayım

Dediğin gibi yapıcam sistemi satıp AMD apu sistem alıcam çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyi günler

Nerde yaşıyorsunuz o taraflardan ilanlara bakayım öneride bulunayım
Gaziantep

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar benim çok eskiden kalan yaklaşık bi 10 yıllık PC im var ve bu PC yi kısaca modifiye etmek istiyorum
ANAKART: GIGABYTE -G31M-ES2L
İŞLEMCİ: İNTEL PENTİUM E5500 2,80 GHz
PSU : 230 w
1 GB ram var bunu 2 + 2 4gb ram yapıcam
Aklımda şuan ekran kartı yok oynuyacağim oyunlarda CSGO. GTA 5 VALORANT bu tarz oyunlar ve arkadaşlar sizden yardım istiyorum bütçem çok fazla yok en düşük ayarlarda açması ve kasmaması benim için yeterli bu oyunları oynamam için ne yapmalıyım sisteme şimdiden teşekkürler
Öncelikle Core 2 Quad Q9400 işlemci al. AliExpress üzerinden alabilirsen yeni kullanıcıya özel uygun fiyatlı bir link bırakıyorum.

RAM dediğin gibi 2+2 şeklinde 4GB olabilir iyi olur.

Ekran kartı olarak da kalan bütçene göre ikinci el birşeyler bakmak gerek. Ekran kartına en fazla ne kadar verebilirsin?

Ölü ilan gibi geldi bana. O fiyata veriyorsa alınır ama.

Öncelikle Core 2 Quad Q9400 işlemci al. AliExpress üzerinden alabilirsen yeni kullanıcıya özel uygun fiyatlı bir link bırakıyorum.

RAM dediğin gibi 2+2 şeklinde 4GB olabilir iyi olur.

Ekran kartı olarak da kalan bütçene göre ikinci el birşeyler bakmak gerek. Ekran kartına en fazla ne kadar verebilirsin?

Ölü ilan gibi geldi bana. O fiyata veriyorsa alınır ama.
Reis hiç öyle yapmıycam bir çok arkadaş ölü yatırım filan dedi o yüzden sistemi satıp AMD apu bı sistem topluycam

Direk saticam sistemi
Ha birde hocam birimtirme şansınız varsa 3000k para yapın ryzen apu alın en azından ölü yatırım olması biraz güncel bir sistem olsun

Reis hiç öyle yapmıycam bir çok arkadaş ölü yatırım filan dedi o yüzden sistemi satıp AMD apu bı sistem topluycam
AMD APU’lar da eğer Ryzen APU değilse ölü yatırım bence. Eski AMD APU soketler baya ölü durumda şuan, üstüne takılabilen en iyi işlemciler Core 2 Quad ayarında güce sahip 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,607
Üyeler
185,136
Son üye
Enes Civil
Geri