Merhabalar 100.000 tl ile mining sistemi kurmak istiyorum sizce bu dönemde mantıklı mı hangi kazımı yaptırmalıyım getirisi götürüsü tahmini ne olur yardımcı olabilir misiniz ? @Abdullah Hacıgül
elektrik faturası bunu beğendi.Merhabalar 100.000 TL ile mining sistemi kurmak istiyorum sizce bu dönemde mantıklı mı hangi kazımı yaptırmalıyım getirisi götürüsü tahmini ne olur yardımcı olabilir misiniz ? @Abdullah Hacıgül
hocam 15 marta kadar bekleyin.Merhabalar 100.000 TL ile mining sistemi kurmak istiyorum sizce bu dönemde mantıklı mı hangi kazımı yaptırmalıyım getirisi götürüsü tahmini ne olur yardımcı olabilir misiniz ? @Abdullah Hacıgül
Neden acaba ?hocam 15 marta kadar bekleyin.
Ve tüm giderlerin artışına sebep olurFed faiz arttırması çok muhtemel, özeliikle sıcak çatışmanın olduğu bu son günlerde. Kripto piyasası buna sürekli tepki verip aşağıya düşüşler yaşanıyor fakat aynı zamanda Fed faiz artışı ile doların da yükselmesi çok büyük ihtimal. Yani mining gelirleri düşebilir evet ama doların da yükselişi parçaların daha pahalıya gelmesi demek oluyor. Çok ince bir çizgi üzerinde yürüyoruz
3000 serisi kartlar 2000 lere göre daha iyi kazım yapıyor doğru mu ?Kimse mantıklı veya değil diyemez. Bazı arkadaşlar artık miningi bırakırken kuzenim eth yi elinde tutacağını 2-3 sene boyunca kazım yapmak istediğini söyleyerek 9 kartlık sistem kurdurttu mesela. ETH nin çok değerleneceğini düşünüyor kendisi. Mantıklı diyenede inanma mantıksız diyene de. Kendi aklın var. Düşüncen var beklentin var. ETH kazımı 10 gün sonrada bitebilir 10 ay sonrada 10 yıl sonrada.
En iyi kazancı ETH sağlıyor. ETH içinde en iyi f/p kart 2060 12gb. Tabi 8K bandına bulabilirseniz. Ben 7.800₺ den 2 adet yeni sipariş verdim amazon almanyadan. 2 yıl garantili şekilde. Ancak alt coinlerde de iyi olsun kartım, tamamen ETH odaklı değilim diyorsan 3000 serisi bakman gerek.
8.250₺ bandına 2060 bulursan 91.000₺ ye alabiliyorsun. 9K da alt takıma harcarsın.
Yaklaşık 400mh kazarsın. Alt takım vs. hepsi ortalama 1.100w civarı çeker.
Şu saniye itibari ile günlük 14.75 - 15 dolar arası getirin olur. Aylık 6.000₺ yapar.
Yaklaşık 1.800₺ si elektiriğe gider. Net karın yaklaşık 4.200₺ civarıdır.
Alt coinlerde evet. Ancak eth de 2060 şuan en iyi f/p3000 serisi kartlar 2000 lere göre daha iyi kazım yapıyor doğru mu ?