100.000TL Sistem Önerisi

I Dug Two Graves

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
783
Bütçe
105000
Şuan ki kullandığım DDR4 sistemi satacağım güzel bir sisteme geçmek istiyorum. Maksimum bütçe 5k daha oynar onun üstüne çıkmaz maalesef. İlk önceliğim beyaz sistem lakin performansdan ödün vereceksem çok da önemli bir kriter değil. GPU NVDİA tercihim. Önerilerinizi bekliyorum.

Şuan ki kullandığım DDR4 sistemi satacağım güzel bir sisteme geçmek istiyorum. Maksimum bütçe 5k daha oynar onun üstüne çıkmaz maalesef. İlk önceliğim beyaz sistem lakin performansdan ödün vereceksem çok da önemli bir kriter değil. GPU NVDİA tercihim. Önerilerinizi bekliyorum.
beyaz sistem yapacaksan bütçe kurtarmayabilir

sistemin beyaz olan 1 iç parçası yok
:D Bende şimdi farkettim fotoğrafta full beyaz diye inanmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekatra sigara kullanıyorum beyaz evet mantıklı bir seçim olmayabilir.
laptopumda 1 sene boyunca sigara ile çalıştım macun değiştirmek için açtığımda fanlar sarı bir madde ile yapış yapış olmuştu beyaz sistemde daha kötü olur

laptopumda 1 sene boyunca sigara ile çalıştım macun değiştirmek için açtığımda fanlar sarı bir madde ile yapış yapış olmuştu beyaz sistemde daha kötü olur
bende ondan korkuyorum usta. Beyaz tercih etmicem gibi. Dolu boş her türlü sigara içilior odada :D

Özelleştir kısmından işlemciyi i9 14900 yap ve sıvı soğutma ekle bunları yapınca yaklaşık 98 bine falan denk geliyor
İyiymiş bu sistem hocam da intel tercih etmiyorum çok başım ağrıdı.

Geri