Sensei123
80+ Bronze
Gayet güzel.Rampage RGW9 Comfort da ses kalitesi mikrofon gibi şeyler nasıl?
Gayet güzel.Rampage RGW9 Comfort da ses kalitesi mikrofon gibi şeyler nasıl?
Hocam Rehber çok güzel bilgi yanlışlığı var hyperx cloud 2 ses ve mikrofon olara daha iyi rampage kulaklıktan haberiniz olsun birde tronsmart kablosuz kulaklığık hoşuma gitti deneme fırsatınız oldumu cloud 2 sesi verir miHepiniz Rehberime hoşgeldiniz <3
Bugün slime ee pardon 100-1000 TL arası kendiminde kullanmış olduğum iyi kulaklıkları derledim ve sizlere sunacağım
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100 TL
X JAMMER ara sıra şoka geliyor, kullandım öneririm
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
POLOSMART PHOENİX
Kuzenim aldı, bir kere kullanma şansım oldu. 7.1'i iğrenç ama hiç kulaklık bulamadıysanız 100 TL'ye alınabilir. Bu kulaklıkta aynı şekilde. Bim'e bir kere geldi.
Alıntıyı görüntüle
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
150 TL
Frisby PARS
7.1 Surround özelliğine sahip bir kulaklık. Tasarımı ve özellikleri Rampage Zengibar ile aynı.
Alıntıyı görüntüle
Rampage Rm-X5 Aırs
Aynı şekilde bu kulaklıkta 7.1 özelliğine sahip bir kulaklık yakında bana da gelecek incelemesi gelecek
Alıntıyı görüntüle
Deiog 8350
Bu kulaklığı ilk defa gördüm, alınabilirliğini bilmiyorum şans verilebilir.
Alıntıyı görüntüle
200 TL
Rampage Prestige, kullandım ve deneyimledim. Rahatlık, ses performansı ve mikrofon bakımıından fiyatıına göre çok başarılı bir ürün.
Gamenote H2016D gibi sırf mikrofonu iyi diye onu önermedim. Gidin paranızı bu kulaklığa verin daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
GamePower Jin
Kullanıp deneyimleme şansım olmadı. Fakat incelemelerine baktığımda sevilen bir ürün olduğunu anladım.
Alıntıyı görüntüle
Stalker Warrior Scorpion 7.1 Surround
Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ve çok rahat bir kulaklık üstelik driveri da var. Öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Şimdi bütçeyi biraz arttırıyoruz
300 TL
Şimdi bu önereceklerim arasından hiçbirini kullanım ve deneyimleme şansım olmadı yapılan yorumlara göre iyi olduğunu düşünerek öneri yapıyorum.
Tronsmart Sono
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı 260 ile 280 arasında değişiyor.
Rampage RGW9 Comfort
Gerçekten ismi gibi kulaklık. Konforlu ve bir o kadar da kaliteli.
Alıntıyı görüntüle
Gamebooster H8 GHOST SHARK
Alıntıyı görüntüle
@Marshal Kullanıyor, herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
İncelemesi
Rampage RM-33 Falcon-X
Tanıdığım bir yayın açan kişi kullanıyor, mikrofon ve ses bakımından iyi olduğunu söyledi.
Alıntıyı görüntüle
400 TL
DROP PLUS
Rampage'nin göz bebeklerinden biri. İsterseniz bu ürünü Çin'den alabilirsiniz EKSA E900 PRO modelini alabilirsiniz. Hatta kupon kampanyası ile 230'a falan geliyordu sanırım. @revanier anlatmıştı. https://forum.donanimarsivi.com/konu/230-TL'ye-rampage-drop-plus-kulaklik-almak-aliexpress.316604/
Drop Plus EKSA E900 PRO
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Önemli bir not*
Eksa'nın pedleri Drop Plus'tan kötü.
Drop plus ped EKSA E900 PRO PED
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
HS50 PRO
Alıntıyı görüntüle
İndirimde şu an 400'e düşmüş.
500 TL
Corsair Hs60 Pro
HS35'i bilerek eklemedim, fakat HS60 PRO alınır.
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı 550'ye de düştüğü oluyor, genellikle 600-620 arası geziniyor.
Ve geldik listenin krallarına
600 TL+
RAZER BLACKSHARK V2X
Neredeyse HS60 PRO aynı özelliklere sahip.
Razer'in bu modeline de bakabilirsiniz :
Alıntıyı görüntüle link
TRONSMART SHADOW
Arkadaşlar yeni çıkan bir ürün kendisi, inceleme videolarına baktım, kablosuz olarak güzel bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim.
Sadece ses tekerleği olması yerine tuşların olması hoşuma gitmedi, onun dışında güzel bir kulaklığa benziyor.
Ürün linki : https://www.hepsiburada.com/tronsma...u-kulakligi-p-HBCV0000044EWC?magaza=MAXİTEKNO
Void Elite
600'e düşüyor genellikle.
Alıntıyı görüntüle
Cloud 2
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı 750'ye falan düşüyor.
FURY X
Kullanıyorum ve memnunum, şu anda indirimde 685 TL almanızı öneririm.
Ses ve mikrofon anlamında Cloud 2'den daha iyi. Üstelik wireless bir kulaklık.
İnceleme rehberim:
İnceleme - Rampage Fury X🔥
Selamlar sevgili Donanım Arşivi Forum üyeleri! Fury X hakkındaki deneyimlerimi ve yorumlarımı bugün ki konumda sizlerle paylaşacağım. Üründen kısaca bahsedeyim; Furylevel kanalı ile Rampage'nin ortak üretmiş olduğu Fury serisinin ilk ürünü olan Fury X, yakında Fury Z ve Fury X kablolu çıkacak...forum.donanimarsivi.com
Alıntıyı görüntüle link
Cloud 2 wireless
Alıntıyı görüntüle
Elime geçmedi fakat deneyimleyebilirsem Fury x ile karşılaştırmasını yaparım.
Güzel bir kulaklık, üst segmentde önerimdir.
Konu bu kadar olsun, bu bütçe üstünde kulaklık alacak olan kişiler varsa beni etiketleyebilir.
Bugün ki yazım bu kadardı umarım beğenmişsinizdir.
Alıntıyı görüntüle
cloud 2 nin mikrofonu çok iyi değil fury xinki önde ama ses kalitesinde hyperx daha iyiHocam Rehber çok güzel bilgi yanlışlığı var hyperx cloud 2 ses ve mikrofon olara daha iyi rampage kulaklıktan haberiniz olsun birde tronsmart kablosuz kulaklığık hoşuma gitti deneme fırsatınız oldumu cloud 2 sesi verir mi
Rehberde yanlışlık yok, ses performansları neredeyse aynı, müzik ve mikrofon kısmında Fury X biraz daha önde ve kablosuz olduğu için ben şahsen Fury X alırım fakat KABLOSUZ olması bir şart değil ise Cloud 2 öneririmHocam Rehber çok güzel bilgi yanlışlığı var hyperx cloud 2 ses ve mikrofon olara daha iyi rampage kulaklıktan haberiniz olsun birde tronsmart kablosuz kulaklığık hoşuma gitti deneme fırsatınız oldumu cloud 2 sesi verir mi
rica ederimTeşekkürler.
Aydın Bey video çekin, video bekliyoruz.Hepiniz Rehberime hoşgeldiniz <3
Bugün slime ee pardon 100-1000 TL arası kendiminde kullanmış olduğum iyi kulaklıkları derledim ve sizlere sunacağım
100 TL
X JAMMER ara sıra şoka geliyor, kullandım öneririm
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
POLOSMART PHOENİX
Kuzenim aldı, bir kere kullanma şansım oldu. 7.1'i iğrenç ama hiç kulaklık bulamadıysanız 100 TL'ye alınabilir. Bu kulaklıkta aynı şekilde. Bim'e bir kere geldi.
Alıntıyı görüntüle
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
200 TL
SHARKOON ER30
Sharkoon Yine bir canavar ortaya çıkartmış, ER30 modeli mikrofon konusunda gayet güzel.
H2016D gibi stereo bir kulaklığa bu kadar para basacağınıza ER30 modelini almanızı tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle
İnceleme videosu :
Mikrofon Testi :(Dakika Ayarlı)
Rampage Prestige, kullandım ve deneyimledim. Rahatlık, ses performansı ve mikrofon bakımıından fiyatıına göre çok başarılı bir ürün.
Gamenote H2016D gibi sırf mikrofonu iyi diye onu önermedim. Gidin paranızı bu kulaklığa verin daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
GamePower Jin
Kullanıp deneyimleme şansım olmadı. Fakat incelemelerine baktığımda sevilen bir ürün olduğunu anladım.
Alıntıyı görüntüle
Stalker Warrior Scorpion 7.1 Surround
Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ve çok rahat bir kulaklık üstelik driveri da var. Öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Şimdi bütçeyi biraz arttırıyoruz
300 TL
Şimdi bu önereceklerim arasından hiçbirini kullanım ve deneyimleme şansım olmadı yapılan yorumlara göre iyi olduğunu düşünerek öneri yapıyorum.
Tronsmart Sono
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı 260 ile 280 arasında değişiyor.
Rampage RGW9 Comfort
Gerçekten ismi gibi kulaklık. Konforlu ve bir o kadar da kaliteli.
Alıntıyı görüntüle
Gamebooster H8 GHOST SHARK
Alıntıyı görüntüle
@Marshal Kullanıyor, herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
İncelemesi
Rampage RM-33 Falcon-X
Tanıdığım bir yayın açan kişi kullanıyor, mikrofon ve ses bakımından iyi olduğunu söyledi.
Alıntıyı görüntüle
400 TL
DROP PLUS
Rampage'nin göz bebeklerinden biri. İsterseniz bu ürünü Çin'den alabilirsiniz EKSA E900 PRO modelini alabilirsiniz. Hatta kupon kampanyası ile 230'a falan geliyordu sanırım. @revanier anlatmıştı. https://forum.donanimarsivi.com/konu/230-TL'ye-rampage-drop-plus-kulaklik-almak-aliexpress.316604/
Drop Plus EKSA E900 PRO
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Önemli bir not*
Eksa'nın pedleri Drop Plus'tan kötü.
Drop plus ped EKSA E900 PRO PED
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
HS50 PRO
Alıntıyı görüntüle
İndirimde şu an 400'e düşmüş.
500 TL
Corsair Hs60 Pro
HS35'i bilerek eklemedim, fakat HS60 PRO alınır.
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı 550'ye de düştüğü oluyor, genellikle 600-620 arası geziniyor.
Ve geldik listenin krallarına
600 TL+
RAZER BLACKSHARK V2X
Neredeyse HS60 PRO aynı özelliklere sahip.
Razer'in bu modeline de bakabilirsiniz :
Alıntıyı görüntüle link
TRONSMART SHADOW
Arkadaşlar yeni çıkan bir ürün kendisi, inceleme videolarına baktım, kablosuz olarak güzel bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim.
Sadece ses tekerleği olması yerine tuşların olması hoşuma gitmedi, onun dışında güzel bir kulaklığa benziyor.
Ürün linki : https://www.hepsiburada.com/tronsma...u-kulakligi-p-HBCV0000044EWC?magaza=MAXİTEKNO
Void Elite
600'e düşüyor genellikle.
Alıntıyı görüntüle
Cloud 2
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı 750'ye falan düşüyor.
FURY X
Kullanıyorum ve memnunum, şu anda indirimde 685 TL almanızı öneririm.
Ses ve mikrofon anlamında Cloud 2'den daha iyi. Üstelik wireless bir kulaklık.
İnceleme rehberim:
İnceleme - Rampage Fury X🔥
Selamlar sevgili Donanım Arşivi Forum üyeleri! Fury X hakkındaki deneyimlerimi ve yorumlarımı bugün ki konumda sizlerle paylaşacağım. Üründen kısaca bahsedeyim; Furylevel kanalı ile Rampage'nin ortak üretmiş olduğu Fury serisinin ilk ürünü olan Fury X, yakında Fury Z ve Fury X kablolu çıkacak...forum.donanimarsivi.com
Alıntıyı görüntüle link
Cloud 2 wireless
Alıntıyı görüntüle
Elime geçmedi fakat deneyimleyebilirsem Fury x ile karşılaştırmasını yaparım.
Güzel bir kulaklık, üst segmentde önerimdir.
Ürünlerini kendin mi tedarik ediyorsun? Yoksa sponsorluk var mı?Mouse gelsin öyle.
%99 kendi tabiÜrünlerini kendin mi tedarik ediyorsun? Yoksa sponsorluk var mı?